Maxstormmmm
Member
Pozdrav, ima netko tu iz V. Gorice da se javi porukom, zanima me jedna dama ako je mozda pozna... Lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojasni to malo?Ima u Stubakima u hotelu. Ali su cure vip. Sada jedino neznam dali su stalno tam ili dođu po dogovoru.
Kako izgleda cura, godine i koliko love?Ja dobio broj preko preporuke. Dogovara se preko poruka. Nema bonova niti ništa. Vani platio ispred hotela na parkingu njihovom čovjeku, vjerojatno im je on šef. I onda ju nazove i poslao me u tu i tu sobu. Skupo, ali stvarno 1. klasa cura. Navodno su dvije, ja nisam drugu vidio.
I das lovu vani na parkingu pa te tip salje u sobu?? Koliko moraš biti glup da to napraviš?? I ti navlačis ljudeSmeđa kosa, tijelo vrhunsko, cca 30 godina.Baš top model. I jako simpatična. 2 sata 500 eura. Samo takvu opciju ima.
Vidjet ćeš picku 2050g ak vani das lovuI das lovu vani na parkingu pa te tip salje u sobu?? Koliko moraš biti glup da to napraviš?? I ti navlačis ljude
Odmah covjeka napadate a izgleda niste sve s razumjevanjem citali.Isao na preporuku ,znaci siguran u tog covjeka sto mu prepurucio i objasnio postupak.Tako ja skuzioVidjet ćeš picku 2050g ak vani das lovubože budala
Čekaj ti bi tipu kojeg ne poznaješ dao vani 500eu i otišao u hotel na sevu??? Ajde razmisli još jednom o čemu pricasOdmah covjeka napadate a izgleda niste sve s razumjevanjem citali.Isao na preporuku ,znaci siguran u tog covjeka sto mu prepurucio i objasnio postupak.Tako ja skuzio
Budala te pravila konjino glupaNe. Takve cure sto posto same dolaze i ideju riskirat same s budalama ko što si ti. Šta ti misliš da one nemaju zaštitu. Lijepi pozdrav
Da,Ako mi tako kaze covjek u kog imam povjerenja.Mislim da je takva procedura.Čekaj ti bi tipu kojeg ne poznaješ dao vani 500eu i otišao u hotel na sevu??? Ajde razmisli još jednom o čemu pricas
Da i veli tip takva je procedura, pa koji kreten moraš biti da vani u mraku das tipu 500eu?Ovo moraš biti kreten da povjeruješ
To moraš imati iq sobne temperature al vjerujem da se mnogi uloveDa i veli tip takva je procedura, pa koji kreten moraš biti da vani u mraku das tipu 500eu?
Imas pravo, još uvjek ljudi šalju bonove i misle da će jebatiTo moraš imati iq sobne temperature al vjerujem da se mnogi ulove
To govore tipovi koji neznaju sta malo visa prostitucija,cak ni elitna prostitucija.Tako se sve radi na preporuku i povjerenje.Malo se kretao u tim krugovima i znam nacine kako funkcinira.Imas pravo, još uvjek ljudi šalju bonove i misle da će jebati
Znaš natezat ljude za jezik nista drugo,,,budale neka i dalje plačaju ja nemam problema sa timeTo govore tipovi koji neznaju sta malo visa prostitucija,cak ni elitna prostitucija.Tako se sve radi na preporuku i povjerenje.Malo se kretao u tim krugovima i znam nacine kako funkcinira.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|