KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Kad si jebavo sanelu i ZARAĐIVAO NA NJOJ bila ti je dobra a sad kad vas je odjebala aad pljujes po njoj,jadno da jadnije nemoze bit

A i 6 puta je jeftinija posto vi trazite 600 eura he he
ti sukladno imenu imaš skoro pa ništa u glavi, pobrkao si kruške i jabuke, pitaj tog dedu šta je lajkao koje komade imam, sve su oko 20 g i po 100€, deda je bio i vidio, a ja sam ti inače iz Virovitice i nepoznam nikakovu senadu, a kod sanele sm bio prije godinu dana i kada sam vidio našta liči , odmah sam pobjegao, tako da ako nisi upučen ne troši za gluposti prostor na forumu

Jasmine svi mi znamo dobro odakle si-iz Kalinovca,a sve da je i istina otkud ti pravo da blatis sanelu,blatis ju jer nemozes vuse zaradjivat na njoj

Jasmine svi mi znamo dobro odakle si-iz Kalinovca,a sve da je i istina otkud ti pravo da blatis sanelu,blatis ju jer nemozes vuse zaradjivat na njoj
jesam ti več objasnio da si teža budala, ne blatim ja nikog več dajem ljudima realne recenzije da znaju šta ih očekuje kad im otvori vrata, a ako ti voliš takove krmke to je tvoja stvar , mi ostali više volimo normalne evo ovu sam sredio dedi https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...FKnvRAmL8pG9yz9aadb0zjYAs9xfCmZCQ&oe=68EDBB26

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh