KARLOVAČKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio sam kod ove jučer i mogu reć da nije loše. Traži 90 za pola sata, ali može se spustiti bez većih problema. Naravno da nije u razini strankinja, ali tko voli domaće, uopće nije loša. Problem je jedino kaj nema prostor, ali auto joj nije problem. Sve u svemu, u slaboj ponudi domaćih cura u gradu, nije loše.

Ova udata,samo joj covik radi vani negdi.. A oma se sevi po Karlovcu

Meni iskreno vuče na fejk oglas. Ovaj "ogulin88" se taj dan registrirao na isti dan kad je stavljen oglas i isti dan je bio kod nje i ostavio recenziju odmah tog dana. Meni sumnjivo

Čuj, ja sam dugo na ovom forumu. Ne pada mi na pamet govoriti ništa protiv nikoga, nikakve špekulacije osim što sam izrazio bojazan. To je radi dobrobiti svih koji gledaju i čitaju, kako u ovo vrijeme prevara putem interneta, ne bi netko napravio pogrešan korak. Moja namjera je poštena i čestita, i dalje sumnjam u oglas i to je moje mišljenje na koje imam pravo. Drugi čitaju i čitaju i čitaju danima, ispituju kolika joj je sisa, jel dobro puši, jel požuruje... itd Mislim wtf? Ti mene pitaš da li sam ja zvao? Jesu zvali ovi koji ispituju? Samo jedan lik, novi forumaš odgovara koji je bio s njom. Imam pravo prenesti svoju opreznost pisanjem kao član ovog foruma. Ako sam u krivu, ja ću reći "u krivu sam" ali realno je do tada bitnije da netko ne bude prevaren. To nitko nije zaslužio... da svoju lovu daje nekom tamo random liku u kladionici koji se smije

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh