ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ekipo, imam loših vijesti i iskreno se nadam da nisam sam sebi uništio život.
Kako igram nogomet s ekipom, nađe se s nama i neki koji radi za MUP (neću napisati detalje jer već sad se osjećam da ako to pročita kriva osoba možda bi mogao dodatno najebati). Inače ovo mi je lažni account napravljen jučer, moj pravi ima nekoliko godina i osjećam da moram napisati ovaj post samo radi vas koji ste dali dobre savjete u ovom našem "hobiju". Dakle, nakon tekme već kasno navečer dotični koji je igrao s nama se dotakne teme porasta kriminala u Istri tokom ljetnih mjeseci (što je normalno btw.) i počinje on spominjati da su Poreč i Pula leglo prostitutki i da se neki bave nelegalnim iznajmljivanjem apartmana istima bez ugovora i prijave na onaj neki sustav za turiste i šta ja znam i kao da ta 2 grada vrve raznim tim kurvama. E sad ja pomislim u sebi dobrojutro prijatelju i nastavi on kao da već nekoliko tjedana se u Poreču i Puli (ja sam iz Poreča, on ne) bilježi situacija, slika, snima i mene je presjeklo. Kaže on da se u Poreču kontrolira oko užeg centra (spomenuo i naselje sa Š), e sad meni sa Š ne pada ništa na pamet osim Špad.., a i tamo su Nat... i Pal... i sad nisam spavao jer se pitam dali sam ja "zabilježen" - a bio sam tamo kod njih nedavno, a malo davnije na trgu JR i blizu EI. Iskreno me nebi ni bilo briga da sam solo, ali imam obitelj (ženu, djecu) i mene to može uništiti skroz - iako sam kriv sam sebi. Ful se bojim da ne dobim poziv za sud kao svjedok jer kaže da se sprema udarac na ove koji dozvoljavaju tim djevojkama da koriste apartmane za prostituiranje i da će svi najebati jer je nemoguće da toliko vremena ne vrše prijave osoba u smještaju i da neznaju za te poslove a neki stanuju u istim zgradama. Osobno mislim da uskoro dolaze nalozi od strane državnog odvjetništa (ili tko je već odgovoran). Sory, nekima kvarim dan, tjedan, mjesec, ali faking se pazite ljudi jer je meni toliko loše da ne dolazim k sebi od straha. Bio sam ful oprezan i parkirao auto daleko od mjesta zloćina svaki put kad sam po Poreču odlazio na "hobi", ali izgleda da se sustav pokrenuo i sad me strah. Isto je rekao za Pulu, ali ja o Puli znam malo, pa ne mogu niti puno pisati o tome. Ponavljam pazite se, izgleda da dolazi kraj.
Price za malu djecu, pratim situaciju godinama u cjeloj HR, jako je rijetko da se policija uopce time bavi jedino ako nesto bude u novinama pa onda protjeraju par brazilki "kao radimo nesto" policija da želi to moze rijesit u 2 dana ali iz nekog razloga nece, bas se pitam zasto ? 😁

Pozdrav ekipo, imam loših vijesti i iskreno se nadam da nisam sam sebi uništio život.
Kako igram nogomet s ekipom, nađe se s nama i neki koji radi za MUP (neću napisati detalje jer već sad se osjećam da ako to pročita kriva osoba možda bi mogao dodatno najebati). Inače ovo mi je lažni account napravljen jučer, moj pravi ima nekoliko godina i osjećam da moram napisati ovaj post samo radi vas koji ste dali dobre savjete u ovom našem "hobiju". Dakle, nakon tekme već kasno navečer dotični koji je igrao s nama se dotakne teme porasta kriminala u Istri tokom ljetnih mjeseci (što je normalno btw.) i počinje on spominjati da su Poreč i Pula leglo prostitutki i da se neki bave nelegalnim iznajmljivanjem apartmana istima bez ugovora i prijave na onaj neki sustav za turiste i šta ja znam i kao da ta 2 grada vrve raznim tim kurvama. E sad ja pomislim u sebi dobrojutro prijatelju i nastavi on kao da već nekoliko tjedana se u Poreču i Puli (ja sam iz Poreča, on ne) bilježi situacija, slika, snima i mene je presjeklo. Kaže on da se u Poreču kontrolira oko užeg centra (spomenuo i naselje sa Š), e sad meni sa Š ne pada ništa na pamet osim Špad.., a i tamo su Nat... i Pal... i sad nisam spavao jer se pitam dali sam ja "zabilježen" - a bio sam tamo kod njih nedavno, a malo davnije na trgu JR i blizu EI. Iskreno me nebi ni bilo briga da sam solo, ali imam obitelj (ženu, djecu) i mene to može uništiti skroz - iako sam kriv sam sebi. Ful se bojim da ne dobim poziv za sud kao svjedok jer kaže da se sprema udarac na ove koji dozvoljavaju tim djevojkama da koriste apartmane za prostituiranje i da će svi najebati jer je nemoguće da toliko vremena ne vrše prijave osoba u smještaju i da neznaju za te poslove a neki stanuju u istim zgradama. Osobno mislim da uskoro dolaze nalozi od strane državnog odvjetništa (ili tko je već odgovoran). Sory, nekima kvarim dan, tjedan, mjesec, ali faking se pazite ljudi jer je meni toliko loše da ne dolazim k sebi od straha. Bio sam ful oprezan i parkirao auto daleko od mjesta zloćina svaki put kad sam po Poreču odlazio na "hobi", ali izgleda da se sustav pokrenuo i sad me strah. Isto je rekao za Pulu, ali ja o Puli znam malo, pa ne mogu niti puno pisati o tome. Ponavljam pazite se, izgleda da dolazi kraj.
Obzirom da sam trenutno na istarskom poluotoku, u neposrednoj blizini najvećeg grada u Istri, a po pitanju provedbe zakona mogu reći da sam insajder ova informacija koju je napisao Abeceda 123 baš i ne drži vodu. Naime, svi znamo koliko je za našu zemlju bitan turizam, a prostitucija se u svim zemljama "tretira" kao uslužna djelatnost, a tako i kod nas pa se može smatrati da je to jedna od "grana" turizma stoga se definitivno u srcu sezone neće u turističkim središtima ići na suzbijanje prostitucije, a osobito u Istarskoj županiji koja ima konstantan manjak policijskih službenika, pa se istarska policija i ovako teško nosi sa problematikom prometa, nezakonitih migracija, džeparenja, krađa i prevara.... pa da bi se sad bavili prostitucijom koja ima zanemariv utjecaj na stanje i percepciju sigurnosti. Ako bi se ovih dana išlo na preveniranje i suzbijanje prostitucije onda bi se to radilo na kopnu i u Zagrebu radi "pokazivanja mišića" i skupljanja jeftinih političkih poena.
Dakle Abeceda 123 slobodno roštaj i dalje baš kao što sam i ja to večeras odradio.

Večeras sam bio s dotičnom u Puli, dogovor lagan, brz i konkretan. Mogu napisati kako je cura baš tih godina - trideset i koja, slike sa oglasa su njene. Ljepuškasta i zgodna. Dogovorio sat vremena, 150 eura. Dočekala me u crnom rublju i svilenom ogrtaču, visoke pete, mirišljava, a apartman ugodno klimatiziran. Ne znam da li sam joj bio prvi sinoć ali je bila baš vesela, dobro raspoložena što bi se reklo odmorna i orna. Osjećao sam se baš domaćinski. Kupaonica uredna, muški šampon za tuširanje, uredan i mirisan ručnik. Cura se odlično seksa, i baš je bilo obostrano uživanje, da li je glumila to ne znam ali ako je onda zavrjeđuje oskara. Odlično joj idu promjene poza, a mene je oduševilo kad sam je seksao zguza, baš ima raskošnu guzicu. Istina da sam došao u iskušenje da je pitam za anal, ali obzirom da o tome nismo razgovarali ni pregovarali ipak sam se suzdržao.
Na odlasku razmjena poljubaca i definitivno odluka da se ova igrica ponovi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh