ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav momci evo da vam javim stigla je extra Brazilka radi sve kao šta piše na profilu i puno je slađa i ljepša uživo definitivno vrijedi posjetiti još kratko je u Puli. Ova cura ga stvarno puši fenomenalno i kao šta piše u oglasu završetak u usta ništa extra kao šta znaju ove kao dodes i onda moraš extra platiti .. definitivno najbolje pušenje u životu sam doživio s njom .
Ma može ona pušit fenomenalno, al džaba kad je ružna ko pas

kad vidim ponudu našu uzas je, sve najbolje je u Splitu i Zagrebu....mjesecima u Puli nista " woow" , dole im je očito bolji posao ili sta već, neke su dole u Splitu kao zacahurene, ne mrdaju iz tog grada....

Pozdrav momci evo da vam javim stigla je extra Brazilka radi sve kao šta piše na profilu i puno je slađa i ljepša uživo definitivno vrijedi posjetiti još kratko je u Puli. Ova cura ga stvarno puši fenomenalno i kao šta piše u oglasu završetak u usta ništa extra kao šta znaju ove kao dodes i onda moraš extra platiti .. definitivno najbolje pušenje u životu sam doživio s njom .
A je li na nekoj diskretnoj lokaciji? Koliko si europskih novcica dao za uslugu?

Care otvori moj profil već sam dugo aktivan na forumu i čitaj moje komentare i recenzije .. nebi se čudio da je netko od vas ili pimp ili portugalka koja koristi fake acc
Onda buraz nije ista riba vjv bila ja sam se prosli put zajebo ovako isto sve pisu tip top uso unutra docekala me brazilka iz favele na dopu samo sto se nisam izrigo i izaso van
Nista srry ali znam da znaju za ovu stranicu dosta iz Ege pa zato govorim
Sve pet 👍🏻

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh