DeadDrownNews
Member
Favijerska ulica, dvije amaterke tek ušle u biznis, nemaju pojma ni o čemu, izbjegavajte da ne biste bezveze trošili vrijeme....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Pula🔥💋 - Seks - Ljubavni oglasnik
Kes na ruke 💋 ! Vruća Viktoria 23 godine nudi nezaboravne avanture u svome prostoru, diskrecija je očekivana i zagaljubavni-oglasnik.net
Jel kontaktirao netko?
Koje su to točno 2?ako možeš poslati linkFavijerska ulica, dvije amaterke tek ušle u biznis, nemaju pojma ni o čemu, izbjegavajte da ne biste bezveze trošili vrijeme....
Tako sam si nekako i mislio. Odradi (izglumi) i to je to. Ali posto je uredna, to joj je veliki plus u odnosu na ove prljave faveluse.Iako je oglas na hr, kao i wazup komunikacija (zato sam i probao), cura je Riga/Latvija, al priča tečno engleski. Po tetovažama vidim da je sa slike, ikao na slikama izgleda puno bolje... nikakva "umjetna sponzoruša", nego tipični "next door girl". Visoka cca 160/65, malo deblja nego na slikama, ali rekao bi ljepo popunjena (to mi nije bio minus). Čista, uredna, mirišljava, osjetiš svježe opranu kosu… s druge strane nenašminkana i neuređena – prirodna.
Ne ljubi se… ali se da dirati/maziti. Ljepa uska vagina, unutra mi je stvarno bilo dobro. Stenje, ali ne uživa, glumi. Nije neka akcija, legne i raširi noge, namjesti se kako joj kažeš. Inaće radi u Njemačkkoj, usluga joj je u tom stilu… nema GFE mentalitet, nego je navikla na extra, dok tu kao prodaje “paket” po fix cjeni, i to ne baš jeftino.
Lokacija par ulica iznad arene. Apartman solidan, uredan, klimatiziran / kupatilo uredno.
Najveći plus mi je bilo ugodno društvo i solidna komunikacija, iako je to subjektivno.
Cjena: 120/20min …. 200/45min 230/60min – po meni nije opravdala cijenu. Sveta je puno bolja opcija… ali ovo je bilo nešto novo (a europsko).
Koje su to točno 2?ako možeš poslati link
Već se veselimo kao mala djeca Božiću, pa usreći nas i kaži tko nam to dolaziMomci čuvajte novčiće nemojte trošiti na ovu lošu uslugu i debele kravice sljedeći tjedan dolazi jedna ekstra cura obavijestiti ću vas čim stigne u grad![]()
Što konkretno ne valja?Favijerska ulica, dvije amaterke tek ušle u biznis, nemaju pojma ni o čemu, izbjegavajte da ne biste bezveze trošili vrijeme....
Koja je ta ekstra cura? Da znamo se pripremiti ……Momci čuvajte novčiće nemojte trošiti na ovu lošu uslugu i debele kravice sljedeći tjedan dolazi jedna ekstra cura obavijestiti ću vas čim stigne u grad![]()
Nikakva, cim vidim takvu lokaciju,ajd bok.Kakva su vam iskustva sa apartmanima u privatnoj kuci? U porecu ima dosta njih u prizemlju a iznad živi vlasnik ja to izbjegavam zbog privatnosti
ali doslovno 98% tih latina (brazilki) ne pere se otusiraju se jednom dnevno i to prije spavanja, znaci ako imas srece i budes prvi bit ce ti okej. Ne peru se i smrde odvratno.ma žalosno je što su od reda sve takve došle do nas. Nema dugo da je netko spominjao da su sve brazilke od reda prljavije od ciganki, da se jako i veliki broj ni ne opere niti okupa nakon klijenta, te tako dočeka idučeg.... Na prvu sam misli maa daaaaa, pa nisu valjda retardirane toliko, i nakon nekog vrenena....ja kao prstom u govno situacija i dokazi jedan zq drugim, u 2-3 mjeseca sam svjedočio pllackanju pizde na lavandinu, *osvježenje* 1vlažnom i onda glumi puritanku sa kosom na oko suha od znoja i soli i tako **zalizano** u rep......koji kako se zagrije odašilje trag znoja zafnjih 5 muštrrija.........svlaćeći set donjeg rublja još od tuširanja većer prije..........
98% brazilki je danas takvo, a i neke od njih du na dobrog glasu kqo vrh...........
Malo koja J.Ametikanka je čista i zbilja drži do higijene, ako i da u najvećem broje one 30-32g+ .............sinoć još i vidim novopridošlice neke, ne da više ne liče na sebe od plastike maprema 5-10g ranije, već su našle fontanu mlafoszi i ooen na 19-20 g a od reda du 28+ .......u Brazilu delaju isto delo, samo dodatak neki D.medij gdje reklamuraju profile na platformi kao OF ali street slumber-hoes edition i trpaju se sa **sretnicima.......
Moj savjet samo na 100% preporuku ili izbjegvati neko vrijeme većinu ovih prasica........
Što se tiče brazilki ne bi generalizirao. Bio dam sa svakakvima puno njih je bez veze ali bio sam i sa desetak ljepih cura. U Puli sam bio sa Sabrine prošle godine u 10 mj. 180 cm bivša misica, savršena od glave do pete, najljepša žena s kojom sam bio u životu a bio sam sa 200-ak njih. Samo zbog nje sam zahvalan Brazilu. Treba istraživati i može se naći ljepih cura pogotovo sad po sezoni. Pogledajte početak foruma pa vidite kakav je onda bio izbor. Kada bi sve bile savršene ne bi bilo interesantnoali doslovno 98% tih latina (brazilki) ne pere se otusiraju se jednom dnevno i to prije spavanja, znaci ako imas srece i budes prvi bit ce ti okej. Ne peru se i smrde odvratno.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|