Epulonova ulicakoja je lokacija ? giardini ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Epulonova ulicakoja je lokacija ? giardini ?
Šta ti si namjeravao dati 250€ za pol sata?Pozdrav momci bio sam kod ove lua izbjegavajte u sirom luku cura je neodgovorna odugovlačila me je čekao sam 2 sata posto kao bio sam nabrijan samo je odgađala i poslije se vise nije ni javila tako da znate nemojte gubiti vrijeme bezveze
Ne manje je 150 200 ali bi rekao da je fejk taj oglasŠta ti si namjeravao dati 250€ za pol sata?
150, ima nekoliko profila i par brojeva200 eur
Kao prave Brazilke...krmaceVidio u živo Cat i Nikol, debele pune celulita....jako su im uređene slike....
ma žalosno je što su od reda sve takve došle do nas. Nema dugo da je netko spominjao da su sve brazilke od reda prljavije od ciganki, da se jako i veliki broj ni ne opere niti okupa nakon klijenta, te tako dočeka idučeg.... Na prvu sam misli maa daaaaa, pa nisu valjda retardirane toliko, i nakon nekog vrenena....ja kao prstom u govno situacija i dokazi jedan zq drugim, u 2-3 mjeseca sam svjedočio pllackanju pizde na lavandinu, *osvježenje* 1vlažnom i onda glumi puritanku sa kosom na oko suha od znoja i soli i tako **zalizano** u rep......koji kako se zagrije odašilje trag znoja zafnjih 5 muštrrija.........svlaćeći set donjeg rublja još od tuširanja većer prije..........Kao prave Brazilke...krmace
To upravo i radim, izbjegavam ih u sirokom luku. Bacim oko svako toliko sta se nudi,ali sve fake profili, sve isti brojevi telefona, slike pobrane od svuda. Katastrofa. Doma rade za 30 eura,a ovdje zele prodati za 200. Trebalo bi ih sprasiti doma. Debele, prljave prasice. Fuj.ma žalosno je što su od reda sve takve došle do nas. Nema dugo da je netko spominjao da su sve brazilke od reda prljavije od ciganki, da se jako i veliki broj ni ne opere niti okupa nakon klijenta, te tako dočeka idučeg.... Na prvu sam misli maa daaaaa, pa nisu valjda retardirane toliko, i nakon nekog vrenena....ja kao prstom u govno situacija i dokazi jedan zq drugim, u 2-3 mjeseca sam svjedočio pllackanju pizde na lavandinu, *osvježenje* 1vlažnom i onda glumi puritanku sa kosom na oko suha od znoja i soli i tako **zalizano** u rep......koji kako se zagrije odašilje trag znoja zafnjih 5 muštrrija.........svlaćeći set donjeg rublja još od tuširanja većer prije..........
98% brazilki je danas takvo, a i neke od njih du na dobrog glasu kqo vrh...........
Malo koja J.Ametikanka je čista i zbilja drži do higijene, ako i da u najvećem broje one 30-32g+ .............sinoć još i vidim novopridošlice neke, ne da više ne liče na sebe od plastike maprema 5-10g ranije, već su našle fontanu mlafoszi i ooen na 19-20 g a od reda du 28+ .......u Brazilu delaju isto delo, samo dodatak neki D.medij gdje reklamuraju profile na platformi kao OF ali street slumber-hoes edition i trpaju se sa **sretnicima.......
Moj savjet samo na 100% preporuku ili izbjegvati neko vrijeme većinu ovih prasica........
Meni se čini da ti je to neka Brazilka ili fake![]()
Pula🔥💋 - Seks - Ljubavni oglasnik
Kes na ruke 💋 ! Vruća Viktoria 23 godine nudi nezaboravne avanture u svome prostoru, diskrecija je očekivana i zagaljubavni-oglasnik.net
Jel kontaktirao netko?
Samo dobro proučite slike i služit ćete po rukama i nogama dali je debela ili nije svaku sliku pomno treba promotritima žalosno je što su od reda sve takve došle do nas. Nema dugo da je netko spominjao da su sve brazilke od reda prljavije od ciganki, da se jako i veliki broj ni ne opere niti okupa nakon klijenta, te tako dočeka idučeg.... Na prvu sam misli maa daaaaa, pa nisu valjda retardirane toliko, i nakon nekog vrenena....ja kao prstom u govno situacija i dokazi jedan zq drugim, u 2-3 mjeseca sam svjedočio pllackanju pizde na lavandinu, *osvježenje* 1vlažnom i onda glumi puritanku sa kosom na oko suha od znoja i soli i tako **zalizano** u rep......koji kako se zagrije odašilje trag znoja zafnjih 5 muštrrija.........svlaćeći set donjeg rublja još od tuširanja većer prije..........
98% brazilki je danas takvo, a i neke od njih du na dobrog glasu kqo vrh...........
Malo koja J.Ametikanka je čista i zbilja drži do higijene, ako i da u najvećem broje one 30-32g+ .............sinoć još i vidim novopridošlice neke, ne da više ne liče na sebe od plastike maprema 5-10g ranije, već su našle fontanu mlafoszi i ooen na 19-20 g a od reda du 28+ .......u Brazilu delaju isto delo, samo dodatak neki D.medij gdje reklamuraju profile na platformi kao OF ali street slumber-hoes edition i trpaju se sa **sretnicima.......
Moj savjet samo na 100% preporuku ili izbjegvati neko vrijeme većinu ovih prasica........
Sve ti je to fake. Ako izgubis malo vremena skuziti ces da se telefoni ponavljaju, da su telefonske kartice kupljene u seriji (samo im se zadnja 3 broja mjenjaju), da su slike debelo i ponekad jako lose obrađene (npr zaborave srediti jednu pa vidis kolika je krmaca u stvari). Dakle ima od 50tak oglasa zapravo 5 njih i kao sto je rekao kolega, prljavih, koje se ne peru ,na pomicnoj traci,a to je samo iz razloga jer ima 45 fake profila. To je ta jadna istina.Dali netko ima iskustva s kanadskim i australijskim brojevima dali su i to fake oglasi ili? Jer kao po 100 su te cure a i na nešto lice bar face tijelo debelo jbg![]()
Auuuu..za to 0/10Evo pošto imate nekih upita, pa da podjelim iskustvo. Radi se o dotičnoj Valentini kod koje sam bio dok je bila u Rijeci.
Nije baš neka mršavica kao što se vidi na slikama, slike su njene nema fotošopa, dobro je našminkana i sređena, to joj je jedino šta mogu pohvalit. Ostalo: doček hladan, nepriča ništa, blowjob 7/10, akcija 7/10, i sad ono zbog čega joj nemogu dat prolaznu ocijenu. Kada sam počeo svršavati zabila mi je nokat u korijen kurca, što je bilo dosta neugodno i omelo me u "poslu".
Eto nadam se da će nekome pomoći i da pripazite na te neke moguće situacije.
Hvala na podijeljenom iskustvu iskreno treba nam sto vise ovakvih podijeljenih iskustava da znamo šta izbjegavati jer kao šta i vidite čak na EGE stranici Review je fake tako da se vise nemoze čovjek niti u to uzdatiEvo pošto imate nekih upita, pa da podjelim iskustvo. Radi se o dotičnoj Valentini kod koje sam bio dok je bila u Rijeci.
Nije baš neka mršavica kao što se vidi na slikama, slike su njene nema fotošopa, dobro je našminkana i sređena, to joj je jedino šta mogu pohvalit. Ostalo: doček hladan, nepriča ništa, blowjob 7/10, akcija 7/10, i sad ono zbog čega joj nemogu dat prolaznu ocijenu. Kada sam počeo svršavati zabila mi je nokat u korijen kurca, što je bilo dosta neugodno i omelo me u "poslu".
Eto nadam se da će nekome pomoći i da pripazite na te neke moguće situacije.
Bio sam sa ovom sa slika prije god, dvije u Puli. Jedna od najboljih ikad. Gfe top. Pravi bombon. Ne kuzim koja je to fora sa kupnjom ili krađom profila... steta jer ocito i provjerene, vise to nisu..Pozdrav momci bio sam kod ove lua izbjegavajte u sirom luku cura je neodgovorna odugovlačila me je čekao sam 2 sata posto kao bio sam nabrijan samo je odgađala i poslije se vise nije ni javila tako da znate nemojte gubiti vrijeme bezveze
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|