ma žalosno je što su od reda sve takve došle do nas. Nema dugo da je netko spominjao da su sve brazilke od reda prljavije od ciganki, da se jako i veliki broj ni ne opere niti okupa nakon klijenta, te tako dočeka idučeg.... Na prvu sam misli maa daaaaa, pa nisu valjda retardirane toliko, i nakon nekog vrenena....ja kao prstom u govno situacija i dokazi jedan zq drugim, u 2-3 mjeseca sam svjedočio pllackanju pizde na lavandinu, *osvježenje* 1vlažnom i onda glumi puritanku sa kosom na oko suha od znoja i soli i tako **zalizano** u rep......koji kako se zagrije odašilje trag znoja zafnjih 5 muštrrija.........svlaćeći set donjeg rublja još od tuširanja većer prije..........
98% brazilki je danas takvo, a i neke od njih du na dobrog glasu kqo vrh...........
Malo koja J.Ametikanka je čista i zbilja drži do higijene, ako i da u najvećem broje one 30-32g+ .............sinoć još i vidim novopridošlice neke, ne da više ne liče na sebe od plastike maprema 5-10g ranije, već su našle fontanu mlafoszi i ooen na 19-20 g a od reda du 28+ .......u Brazilu delaju isto delo, samo dodatak neki D.medij gdje reklamuraju profile na platformi kao OF ali street slumber-hoes edition i trpaju se sa **sretnicima.......
Moj savjet samo na 100% preporuku ili izbjegvati neko vrijeme većinu ovih prasica........