ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav poslom sam u Poreču, tražim neku damu za zabavu. Pročitao sam dosta ovih postova, al nemrem više niš konkretno nisam otkrio. Pa ako ima neko kontakt nekakav bio bi zahvalan.

Ovdje nema nista osim za ove online drkarose.
Ne idu mi nikako u glavu ovi drkarosi placaju nesto sto ne mogu dozivjeti. I normalno da se nece ni jedna jebat sve dok ovih budala ima.

Bez neke ljutnje dečki ali 100 puta je prođena tema ovih oglasa sa plavog i sve su Bonovi i prevara, bite drkali ili jebali? Imate EGE, većina oglasa vodi istoj curi u Puli ih je sad 3-4, dođeš na vrata ako ti se ne sviđa odeš Ca kao ja jučer. Trenutno je 1 kod Cindarelle sigurno cura crna, simpa …. Ima jedna u centru dakle dajte 200€ i ne gubite vrijeme s glupostima

Da, što se tiče ove u centru, iza nje stoji CRAZY DRIVE CLUB, tu nema lažnih slika ni oglasa:

Cura nije top model, ali u živo je bolja nego na slikama. Ugodno društvo, dobro govori engleski, a i dobra je u krevetu (ne pizdi, više manje sve može, zaustavila me tek kada sam krenuo agresivnije čupati za kosu...).

Ovu kod Cindarelle nisam probao, ali pretpostavljam da tih 50 oglasa na EGE vode tamo?

Bez neke ljutnje dečki ali 100 puta je prođena tema ovih oglasa sa plavog i sve su Bonovi i prevara, bite drkali ili jebali? Imate EGE, većina oglasa vodi istoj curi u Puli ih je sad 3-4, dođeš na vrata ako ti se ne sviđa odeš Ca kao ja jučer. Trenutno je 1 kod Cindarelle sigurno cura crna, simpa …. Ima jedna u centru dakle dajte 200€ i ne gubite vrijeme s glupostima
Koja je ta kod Cindarelle..stavi link da znamo kojoj se javiti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh