dumitrumitu
New member
Jeli martina T?ona zenska sa slika na fejsu?ili je to neki fejk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PratimPozzz..dali je ntko nekad bio kod ove Kiki..ima netko neku informaciju??
Pošalji i link .. ko da ih znam sve po imenuPozzz..dali je ntko nekad bio kod ove Kiki..ima netko neku informaciju??
Di si ovu iskopao+385 92 425 1004
Mislim da je netko od članova već pisao recenziju o njoj i to nedavno. Koliko me sjećanje služi, nije bila pozitivna. Izlistaj par stranica unazad, sigurno ćeš naletiti na nju.![]()
Masaže Pula
Ivana, 27 god. Opuštajuće masaže u diskretnom i urednom prostoru. Dogovor je preko WhatsAppa!www.oglasnik.hr
Bio netko?
Imas neki info ili netko?+385 92 425 1004
Mene je dočekala s maskom, ja se okrenuo![]()
Masaže Pula
Ivana, 27 god. Opuštajuće masaže u diskretnom i urednom prostoru. Dogovor je preko WhatsAppa!www.oglasnik.hr
Bio netko?
po kojim medijima? ogranicili su broj posjeta, pre spor im je serverSta je pala stranica od ege ili je ugasili.pocela se vrtit po medijima pred par dana.mozda je ugasili.
Meni ne otvara od jucer.
Ma loš članak na istra24po kojim medijima? ogranicili su broj posjeta, pre spor im je server
ionako se radi samo o strankinjama s ege, jedino oni rade kao na traci i ekipa čeka ispred na red.Ma loš članak na istra24
![]()
PROSTITUCIJA PO ISTARSKIM APARTMANIMA Susjedi su primjetili muškarce kako čekaju na stubištu moje kuće
U ovom relativno novom obliku prostitucije djevojke, ili njihovi svodnici odnosno agencije, koriste stranice poput Airbnb i Booking.com kako bi si osigurale apartman u kojem mogu „operirati“.* Istarska policija poručuje kako je takva saznanja potrebno prijaviti budući da su ponekad osobe...www.istra24.hr
ispada da je više prostitutki od meduza u istri![]()
Ova trazi bonove prevaraDi si ovu iskopao
Kolega a da ti posjetiš tu martinu ako ti se javila? Jer nama se večini nejavlja. Samo postavljaš pitanja kakva je koja, tu si 6mj i nijedne rencezije nisi dao. Svi postovi su zapunjeni pitanjima kakva je bilo koja, daj meni, može meni... Ako si u tom poslu obilaska kurvi onda i recenziraj koju, ako nisi, ne postavljajte javno glupa pitanja. Postoji privatna prepiska, tamo pitaj glupa pitanja, a ne zatrpavat zidove glupostima.Kakva je ta martina T.?jel bio neko kod nje?meni se javila na onaj broj sto je neko dao..kako izgleda?jeli mlada?starija?manje ili vece sise?deblja?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|