Broj ti daje ona osobno, ja ničiji broj bez privole dotične ne dajem. Tako da sretno drugi put kod dolasku u puluPosalji mi njen broj na ivan.hecimovic29@gmail.com sutra sam u puli pa da probam dogovoriti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj ti daje ona osobno, ja ničiji broj bez privole dotične ne dajem. Tako da sretno drugi put kod dolasku u puluPosalji mi njen broj na ivan.hecimovic29@gmail.com sutra sam u puli pa da probam dogovoriti
To su svi lažni oglasi. Traže bonove i sl.ima netko da je bio?![]()
Osobni kontakti | Oglasnik.hr - Oglasnik.hr
Najveća ponuda oglasa iz rubrike osobni kontakti. Pregledaj oglase na Oglasnik.hr i pronađi osobni kontakt koji želiš.www.oglasnik.hr
Imas ih na ege 1000€ pa rokajU puli trazim curu za cijeli dan i noc uz druzenje i sex...molim odgovor
Ja ti znam kako ćeš proći,, prije nego kreneš će ti reći za A bonhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vruca-anamrija-35-oglas-5003933 Dogovorio sam se za danas s njom. Nije tražila nikakve bonove ni ništa. Javim večeras kako je prošlo.
Šta sve ove što traže A bonove su fake profili?Ja ti znam kako ćeš proći,, prije nego kreneš će ti reći za A bon![]()
Ima! ja sam tako popušio 200knŠta sve ove što traže A bonove su fake profili?
Dali ima bisera koji nasjedaju na te fore?
Ima neka da je stvarna u Puli? Si bio?Ima! ja sam tako popušio 200kn
Neznam, do sad sve nešto loše usluge,znam skoknuti do Rijeke tamo je više izbora!Ima neka da je stvarna u Puli? Si bio?
Ne znam, dala mi je i adresu. Obično u prvoj poruci spomenu da se plača bonom.Ja ti znam kako ćeš proći,, prije nego kreneš će ti reći za A bon![]()
nudim sex oral anal bez kondoma mazenje ljubljenje svrsavanje gdje god kolko god puta sat vremena 800kn pa ako ste zainteresirani recite kada bi htjeli dociNe znam, dala mi je i adresu. Obično u prvoj poruci spomenu da se plača bonom.
Pozdrav,plaćanje je na ruke jelda?nudim sex oral anal bez kondoma mazenje ljubljenje svrsavanje gdje god kolko god puta sat vremena 800kn pa ako ste zainteresirani recite kada bi htjeli doci
A bonomPozdrav,plaćanje je na ruke jelda?
Ma sta ima u Rijeci? Nema nistaNeznam, do sad sve nešto loše usluge,znam skoknuti do Rijeke tamo je više izbora!
I kako je prošlo?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vruca-anamrija-35-oglas-5003933 Dogovorio sam se za danas s njom. Nije tražila nikakve bonove ni ništa. Javim večeras kako je prošlo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|