Uh Martina je kraljicaTko je Martina T.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh Martina je kraljicaTko je Martina T.?
Martina ti je sad 0989230358Jel ima netko broj od Martine T. Mozete mi poslat u privatno...Hvala.
Meni je sada još bolja sise i guza su ajme meni uh bila mi je mršava prije nije prometno nego ako ima malo vremena a platila je sobu 500 kuna neće tamo provesti dan da ti nekoga ne sretnešBio kod Martine,usluga ko uvjek top,al je prostor los,soba sve se cuje,izlazis osvrcuci se oko sebe,previse prometa dnevno po meni riskantno za pokupit neku bolest,i nabacila je koju kilu previse pa vise nije napeta...
Martinu bih ženioima li iko kakav kontakt od classy ili matinetomic? moze li isto neko podijeliti koju informaciju o njima i iskustva koja je imao![]()
A traka kad dolazi dva puta za dvoje troje. Ne radi to cijeli dan svaki dan. Ja sam bio jučer i mislim da ću dva puta tjedno kod njeSlazem se jedima mana je traka
Ti ne moraš navijati alarm blago tebi. Nema potražnjeDecki moji, moze preporuka za neku normalnu curu, koja ne navija alarm i ne zeli postati bogatasica preko nociIli ako neka takva ovo cita i zna engleski neka mi se javi
Jako nam je losa ponuda, obzirom da se blizi turisticka sezona
![]()
Cijene?A traka kad dolazi dva puta za dvoje troje. Ne radi to cijeli dan svaki dan. Ja sam bio jučer i mislim da ću dva puta tjedno kod nje
Bio kod Martine,usluga ko uvjek top,al je prostor los,soba sve se cuje,izlazis osvrcuci se oko sebe,previse prometa dnevno po meni riskantno za pokupit neku bolest,i nabacila je koju kilu previse pa vise nije napeta...
30 minuta 400 kuna a 45 minuta 600 kuna sa obzirom da plaća hostel cijena uopće visoka nijeCijene?
200 bez prostora. Kada renta više jeJavi molim te jer ženska krene s 200 a zavrsi na 450 hahahha
0989230358Jel imas oglas ili broj?
Martina 0989230358. Super curaima li iko kakav kontakt od classy ili matinetomic? moze li isto neko podijeliti koju informaciju o njima i iskustva koja je imao![]()
Ja i oduševljen sam. Cura je grom. Sad ima 0989230358Jel bio ko kod Martine Tomičić?
Ja. Više nego isplatiBio tko? Se isplati ic?
Izgleda wow. Krasna cura300kn pola sata? ta sigurno jebeno izgleda
Prije je bila kod nekog luđaka ali sad je u hosteluKakav je prostor kod martine?
Martina je sad u centru gradaDa li netko zna jel Martina još aktivna? I gdje se cura nalazi
Martina. ali sad je na drugoj lokacijiSto je na monte zaru?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|