ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Punijaplavuša javi se na mail ako je u istri. Treba poslat više puta. Druženje s njom vrlo ugodno. Lijepa je, al ima je, pa i u visini. Tako da one od metar i šezdeset lako zakuca haha

Jel bio tko? Kakva su iskustva?

Šteta, baci oko na EGE imaju neke s preporukom cijena ista a dogovor kroz par min reko bih ;)
P.S.
Ona ti ima puno lažnih profila tu koji se bas uclane samo da potvrde da su bili te da je top i nestanu :ROFLMAO:
Ma znam u zadnje vrijeme sam stalno s EGE al mi se neda vise s njima...gledam domace ako ima sta,inace sam ovdje u Puli na sezobi pa dok sam tu

Ma znam u zadnje vrijeme sam stalno s EGE al mi se neda vise s njima...gledam domace ako ima sta,inace sam ovdje u Puli na sezobi pa dok sam tu
Evo ici cu tako daleko jer volim se okladit tu i tamo te ponudit ti da ako uspjes dogovoriti s njom vracam ti trošak, jer mislim da ce bit lakše pogodit 10 parova na kladari nego išta kod nje dogovorit.

Bio kod Martine,usluga ko uvjek top,al je prostor los,soba sve se cuje,izlazis osvrcuci se oko sebe,previse prometa dnevno po meni riskantno za pokupit neku bolest,i nabacila je koju kilu previse pa vise nije napeta...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh