DeadDrownNews
Member
Favijerska ulica, dvije amaterke tek ušle u biznis, nemaju pojma ni o čemu, izbjegavajte da ne biste bezveze trošili vrijeme....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Pula🔥💋 - Seks - Ljubavni oglasnik
Kes na ruke 💋 ! Vruća Viktoria 23 godine nudi nezaboravne avanture u svome prostoru, diskrecija je očekivana i zagaljubavni-oglasnik.net
Jel kontaktirao netko?
Koje su to točno 2?ako možeš poslati linkFavijerska ulica, dvije amaterke tek ušle u biznis, nemaju pojma ni o čemu, izbjegavajte da ne biste bezveze trošili vrijeme....
Tako sam si nekako i mislio. Odradi (izglumi) i to je to. Ali posto je uredna, to joj je veliki plus u odnosu na ove prljave faveluse.Iako je oglas na hr, kao i wazup komunikacija (zato sam i probao), cura je Riga/Latvija, al priča tečno engleski. Po tetovažama vidim da je sa slike, ikao na slikama izgleda puno bolje... nikakva "umjetna sponzoruša", nego tipični "next door girl". Visoka cca 160/65, malo deblja nego na slikama, ali rekao bi ljepo popunjena (to mi nije bio minus). Čista, uredna, mirišljava, osjetiš svježe opranu kosu… s druge strane nenašminkana i neuređena – prirodna.
Ne ljubi se… ali se da dirati/maziti. Ljepa uska vagina, unutra mi je stvarno bilo dobro. Stenje, ali ne uživa, glumi. Nije neka akcija, legne i raširi noge, namjesti se kako joj kažeš. Inaće radi u Njemačkkoj, usluga joj je u tom stilu… nema GFE mentalitet, nego je navikla na extra, dok tu kao prodaje “paket” po fix cjeni, i to ne baš jeftino.
Lokacija par ulica iznad arene. Apartman solidan, uredan, klimatiziran / kupatilo uredno.
Najveći plus mi je bilo ugodno društvo i solidna komunikacija, iako je to subjektivno.
Cjena: 120/20min …. 200/45min 230/60min – po meni nije opravdala cijenu. Sveta je puno bolja opcija… ali ovo je bilo nešto novo (a europsko).
Koje su to točno 2?ako možeš poslati link
Već se veselimo kao mala djeca Božiću, pa usreći nas i kaži tko nam to dolaziMomci čuvajte novčiće nemojte trošiti na ovu lošu uslugu i debele kravice sljedeći tjedan dolazi jedna ekstra cura obavijestiti ću vas čim stigne u grad![]()
Što konkretno ne valja?Favijerska ulica, dvije amaterke tek ušle u biznis, nemaju pojma ni o čemu, izbjegavajte da ne biste bezveze trošili vrijeme....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|