Nema viber ni whatsapp, samo poziv ili eventualno sms.Imate kakav broj za Fenixs za masaze da je preko viber/whapp ili nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema viber ni whatsapp, samo poziv ili eventualno sms.Imate kakav broj za Fenixs za masaze da je preko viber/whapp ili nesto.
Odjednom ti bio kod nje, a kad netko pita ovdje ima kakva dobra i da nije fejk svi šuteKuzim.
Al jes ti siguran da ti nisi podvalili neku drugu?
Jer ta Bruna je uglavnom bila fake!
Ja sam recimo bio sa njom i imam skroz dobro iskustvo .cak odlicno
Javio se ovoj:
I na kraju kad sam dosao do adrese me docekala ova:
I slazem se s kolegama gore, uzivo je 10 puta bolja, bas je seksi maza.
Inace mi treba jako puno da svršim ali ova me matirala u 20 minuta.
Otisao sam sa osmjehom od uha do uha.
meni nije jasno kliknem na obe cure, i nista....piše ono " vip" to mi nije jasno šta je to....zna li tko još ako ima sličan problem ?
10/10
Javio se ovoj:
meni nije jasno kliknem na obe cure, i nista....piše ono " vip" to mi nije jasno šta je to....zna li tko još ako ima sličan problem
10/10
da to na mom mobitelu, smart fonu....misliš da je do toga?@tedipula probaj reinstalirati browser i izbrisati memoriju.
Da. bio kad je bila u 11 mj u Sl. broduOdjednom ti bio kod nje, a kad netko pita ovdje ima kakva dobra i da nije fejk svi šute
I koja je tarifa?Javio se ovoj:
10/10
200 eura 1h/120 eu 30 minI koja je tarifa?
Kako vas ne bode u oci taj jer, jeri....nikako da shvatimJer zna neko neku pouzdanu u Porecu
Lako moguće ja sam jednoj novoj jutros poslao poruku, još mi nije odgovorilaVidim navalu novih u Pu koje su mi nekako sve slicne. Pretpostavljam i da su sve fake...
Odgovorila je ali nije ista kao na slici, blokirala me na krajuLako moguće ja sam jednoj novoj jutros poslao poruku, još mi nije odgovorila
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|