Tony88
Active member
A ca san ti ja rekaZnatizelja me pojela... bonovi su

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ca san ti ja rekaZnatizelja me pojela... bonovi su

YesNe bi to radili da im se ne isplati. Ne podcjenjuj broj idiota u populaciji.

Garant taj tip platio višeBio sam kod ove Valen sa EGE sta je u porecu riba me sjebala kao dada u 22:30 sve odgovara do 22:20 i ja dodem na lokaciju i ona pise kao pricekaj jos malo ja cekam nakon 10 min mi pise to je to za vcrs ne radim vise i riba jos prosla pored mene osla negdje s nekim tipom... tako da nemoj te ici u kasne sate sjebat ce vas.

...... debili retardirani sa tim cijenama.......
...... debili retardirani sa tim cijenama.......Haha jefginije ju je hranit, nego jebat.Jebeš mi sve Pula i Istra smo stvarno šupak Hr-a.... Ma šta su popizdili sa ovim anoreksičarki(kučke iz SSSR-a) sa istoka, ma tko pametan plača cifre od 270€-370€ na sat?? Gledam danas u Tijeci, ali i inače eskadrile žena 150€ sat, a onfa dolaze u Pulu, pa mi i takve dižu cijenu.....
A i ove jeftinjarke kukaju kako nema nešto posča pumo.... pa ko je lud ovdje ???? Ma jeftinije na kraju ispadne naručiti ženu s istoka...... debili retardirani sa tim cijenama.......

Pričao sam s jednom curom nema dugo i pitao ma otkud u Hr. baš. Super je za posao ----i nema puno policije....... sve jenrekča s time. A mi bi udarali za 100-tku, a s druge strane Austrijanac sa kućom za odmor usred , Istre od 300m2, a iza u dvprištu 10 SSSR-ovih ženki od 300€+ piju sok......... Takbi ih hrane....Haha jefginije ju je hranit, nego jebat.
Ma sve su retardirane pogotovo Ukrajinke i Ruskinje , one bi radile do 21:00 sati, niti jedna ne odgovara na poruke nakon 21:00 , nemam komentara
 Čemu takav stav?
 Čemu takav stav? , a nadam se da bi rado prestale s ovom rabotom kad im se pruži prilika
, a nadam se da bi rado prestale s ovom rabotom kad im se pruži prilika . I one su ljudi kao mi i zaslužuju poštovanje i dostojanstvo čovjeka
. I one su ljudi kao mi i zaslužuju poštovanje i dostojanstvo čovjeka .
. !
! ) pa da bude i nešto više od ovoga što "službeno" nude za toliko i toliko, kužiš
) pa da bude i nešto više od ovoga što "službeno" nude za toliko i toliko, kužiš .
. .
.Niko ne ispituje teren, nego su cjene takve kakve jesu, ima pički ok, ima onih koje jedva čekaju da te se rješe jer oce da zarade što više.Najezda oglasa Ukrainki/Ruskinja agencijskih na Ege u Puli, sad Poreču...je probao tko, iskustva? Vidim velike tarife, moguće da samo ispituju teren
ProbniNajezda oglasa Ukrainki/Ruskinja agencijskih na Ege u Puli, sad Poreču...je probao tko, iskustva? Vidim velike tarife, moguće da samo ispituju teren

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 Učiteljica iz predgrađa traži...   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |