ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tarifa 30/60min?
Ni jedno ni drugo.... Otisao na 15min/100€... Jbg, priprcalo mi se, a svakako ne bih izdrzao vise od 15min... Ovako sam si ustedio 50€, jer da sam uplatio 30min, opet bih bio gotov za 15 😂😂😂... Prije dva mjeseca sam bio kod njene cimerice (doticne Livie, crvenokose slatkice), uspio spustiti na 130/30min, pa mislim da bi i ova dala za te pare...

Ćao društvo. Jedno pitanje. U čemu je štos sa tim stranim brojevima mob. na EGE stranici. Npr. za Pulu gledam većina neki ruski, ukrajinski, Espanyol i dr. Mi može netko pojasniti detaljnije o čemu se radi (prevara, sumnjivi tipovi u điru itd.), ono 😁 da li se treba pripaziti?
Inače, bio sam lani kod Nikoline u Puli, prije nekoliko godina i sa kolegicom Majom (piše o njoj na prvoj stranici ove teme). Fer su bile i korektne, poštivale dogovor.

Ćao društvo. Jedno pitanje. U čemu je štos sa tim stranim brojevima mob. na EGE stranici. Npr. za Pulu gledam većina neki ruski, ukrajinski, Espanyol i dr. Mi može netko pojasniti detaljnije o čemu se radi (prevara, sumnjivi tipovi u điru itd.), ono 😁 da li se treba pripaziti?
Inače, bio sam lani kod Nikoline u Puli, prije nekoliko godina i sa kolegicom Majom (piše o njoj na prvoj stranici ove teme). Fer su bile i korektne, poštivale dogovor.

Strani brojevi su zato jer ne rade samo kod nas, pa neke agencije/cure ne uzmu naše brojeve, pogotovo ako su kratko tu.

Neki pimpovi/agenti nit nisu tu, nego rade iz drugih država,pa zato takav broj.

Fejkova ima naravno, ugl ruski i ukrajinski brojevi su agencije koje imaju više cura i ta na slici vjerojatno nit nije tu, nego ti posalju slike koje su tu. Njih najbolje pitat koje cure su u tvom gradu. Naravno mogu te i sjebat i reći da je ta cura sa slike tu, a dočeka te neka druga,jbg, lutrija.

ruskinje i ukrajinke imaju 50 oglasa a u stvari su možda 4 cure u gradu,možeš naletiti na ljepoticu ili na rugobu,uglavnom nisu one sa slika u oglasima .. lutrija... južnoamerikanke uglavnom jesu baš one koje su na slikama,zna biti stvarno lijepih .. a Dragana je katastrofa..

ruskinje i ukrajinke imaju 50 oglasa a u stvari su možda 4 cure u gradu,možeš naletiti na ljepoticu ili na rugobu,uglavnom nisu one sa slika u oglasima .. lutrija... južnoamerikanke uglavnom jesu baš one koje su na slikama,zna biti stvarno lijepih .. a Dragana je katastrofa..
Ajoj, svašta. E ta Dragana, kao neka enigma e, pokušao je dobiti, zvao prošli tjedan i ovaj također, kao mali majmun 🐒 zovem više puta i ništa. 9. 7., ned., oko 3 popodne zvao, javi se ugodni ženski glas (ona?), kaže danas mi sve popunjeno, ajde nazovi sutra oko 11 sati ako možeš doći, kad si domaći stigneš za oko jedan sat do Pule. Kažem ok, može, dogovoreno.
I što mislite, da li se javila kad sam ju zvao drugi dan (pon.) u dogovoreno vrijeme🧐?

Pozz ekipa da vam javim samo, evo vec drugi put sam bio kod redberries one agencije s instagrama, prvo u Rijeci sad u Splitu, sve po dogovoru, djevojke sa slike, rade posao a vidim da dolaze ruskinje i brazilke na novo pa vam javim i to ako otidjen
Mamicu ti prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se majmune. PREVARA TEŠKA!!!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh