Marko1981pu
New member
Moze broj,hvalaHeloo..
Sutra je nova cura u puli..
27god.
174/65..
Ostalo na pp, broj od sutra na pp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj,hvalaHeloo..
Sutra je nova cura u puli..
27god.
174/65..
Ostalo na pp, broj od sutra na pp.
Glupo je da čovjek ispašta zbog onog prije njega, ako nisi bila raspoložena mogla si odgoditSorry ako si takav utisak dobio, klijent pre je bio malo neprijatan pa sam bila nervozna. A za masažu ne bih se složila obzirom da imam sertifikat za masažu. Što se tiče oral bez kondoma uslov je da si čist i uredan![]()
Bonašica![]()
Iskusna Nina
Željna dobrog druženja i zabave, bivša stjuardesa, vitka, iskusna i vruća za mlade i starije muškarce a i žene. 25…www.oglasnik.hr
Jel bio netko kod ove,trži bon ili prava?
Stavila je mail da joj se javimo, ali se ne javljaGospodo! Imate u Puli zgodnu, mladu, lijepu i stvarnu curu sa kojom mozete uzivati i druziti se bez ikakvih problema i komplikacija. Broj imate a lipo vam je i sama objasnila u cemu je bio nesporazum. Javite joj se na forumu imate priliku Frizeraj.jing. Ekipa uzivajte isplati se provjereno!
Jedina razlika je sta je meni oral bio bez... ostalo sve potvdujem!!!Mrtvo puhalo, oral preko kondoma 2/10, masaza 0/10, sex 3/10,negleda u minut al te se zeli rjesiti, uglavnom nije za preporuku
Može broj od te cure u p.p.Gospodo! Imate u Puli zgodnu, mladu, lijepu i stvarnu curu sa kojom mozete uzivati i druziti se bez ikakvih problema i komplikacija. Broj imate a lipo vam je i sama objasnila u cemu je bio nesporazum. Javite joj se na forumu imate priliku Frizeraj.jing. Ekipa uzivajte isplati se provjereno!
Može broj od te cure u p.p.
Hvala
javi nakonIma jedna cura u Umagu sada, kaže da ostaje do nedjelje 23god , idem večeras...........+385 95 804 8968 ovo je broj
Koja je to bila? Podijeli linkJucer dogovorio sve sa plavog, placanje kod nje, kad dođem neće da siđe dok ne donesem bonove, ja tražio da dođe dole da skupa kupimo ali neće ja otišao i ona meni pošalje sliku bona netko je vec nasjeo, ja njoj sliku novcanica i poruku ovo je moglo bit tvoje i odem![]()
Kako ti je bilo??javi nakon
ima kakvih slika di?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |