NapaljenNonStop
New member
hvala ti luux na odgovoru 
kokolo - na ignor laganini sa tim maloumnim foricama

kokolo - na ignor laganini sa tim maloumnim foricama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje je oglas?zaključili smo već da je priča fejk... ajmo dalje
u umagu se pojavila neka ana od 23 godine, nešto novo, jel vidio ko to?
Gdje je oglas?
Top je !
Pietra i Violeta ova tamnija su ovdje za istru koliko ja znam,drugo mislim da je spamJel zna netko koja je shema sa ovim curama sa ESE koje su 5 njih na istoj adresi? Inače sam bio ood dvije al Brazilke i koje su bile same na adresi… uvijek pošaljem 5-6 pa koja mi se svidi najviše
I ja mislim da je neki spam… al ne pitku lovu unaprijed i sve daju termin… danas mi 3 napisale Dobrilina 14… ako odem šta nema nikog… ili neko čeka da uzme lovuPietra i Violeta ova tamnija su ovdje za istru koliko ja znam,drugo mislim da je spam
to stoji da.. samo šta nikad ne znaš koja će ti otvorit vrata nekad znaju ti njihovi pimpovi navuc sa svime čak i spuste cjenu samo da dođeš pa te dočeka neš sasvim deseto i pol usluge ne dobiješ. mislim da imaju jednu dvije tu u istri koje vozaju okolo ostalo je samo spamI ja mislim da je neki spam… al ne pitku lovu unaprijed i sve daju termin… danas mi 3 napisale Dobrilina 14… ako odem šta nema nikog… ili neko čeka da uzme lovu![]()
Meni se pietra ni ne javlja..ima samo mail kontakt i nije mi odgovorila josI ja mislim da je neki spam… al ne pitku lovu unaprijed i sve daju termin… danas mi 3 napisale Dobrilina 14… ako odem šta nema nikog… ili neko čeka da uzme lovu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|