Iz prve ruke kao neko ko je bio na Tajlandu vam mogu reći da nije istina sve što pročitate. Putovao sam solo na Tajland i mogu reći da mi ništa nije falilo. Bukvalno ako znate Engleski i ako ste malo snalažljiviji neće vam ništa biti problem naći. Sam sam bio, samo jedan dan, nakon čega sam našao žensko društvo. Tako da će te kao europljanin dosta lako naći cure koje žele da provode vrijeme sa vama i neće vam biti nimalo dosadno. Što se tiče sigurnosti mogu samo reči da sam se u Bangkoku i Patayi osjećao apsolutno sigurno, čak sigurnije nego u nekim europskim gradovima. Bitno je da ne ne nasjedate na neke fore turitičke kao i u svakoj zemlji. Dakle, ako nešto zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zaobiđite. Lejdibojevi se lako provale i pored svih operacija koje urade i ostalo, vjerujte mi jasno se vidi da je u pitanju muškarac. Tako da, nemojte da vas neko laže. Vakcine i ostalo vam ne trebaju ali ako mislite da treba slobodno se vakcinišite. Izbjegavajte uličnu hranu i vodu sa česme i ne bi trebalo da bude problema. Za prevoz koristite javni prevoz i Bolt, nikako taksi obični ili tuk tuk koji isto zna biti problematičan. Definitivo od mene sve preporuke za Tajland. Smatram da svaki muškarac treba da ode makar jednom tamo, dok je mlad i solo da vidi neke stvari koje samo tamo postoje. Ako nekoga još nešto zanima detaljnije, slobodno mi se javite.