Pod kojim imenom se oglasavala?Jel netko bio u zadnje vrijeme kod one 50+ u Pazinskoj kod Remize?
Ako može neka recenzija,tnx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod kojim imenom se oglasavala?Jel netko bio u zadnje vrijeme kod one 50+ u Pazinskoj kod Remize?
Ako može neka recenzija,tnx.
Ova:Pod kojim imenom se oglasavala?
Ako je to gospodja koja je prije dvije godine bila u neboderu-ulica Brace Domany, onda je OK.Ova:
![]()
Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
Mislim da je to ona iz Pazinske kod Baštijanova ali nisam ziher.Ako je to gospodja koja je prije dvije godine bila u neboderu-ulica Brace Domany, onda je OK.
Ljudi ovaj babac nema ama baš nikakve veze sa oglasom. Ženska je ziher 10 godina starija a niti u svojoj prošlosti nije izgledala poput dame na fotkama, nemam pojma odtkud joj te slike niti kužim zakaj to kokoši rade...stvarno ne kužim!Ova:
![]()
Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
To je opce poznata stvar da fotke nisu njene, a zna se i cije suLjudi ovaj babac nema ama baš nikakve veze sa oglasom. Ženska je ziher 10 godina starija a niti u svojoj prošlosti nije izgledala poput dame na fotkama, nemam pojma odtkud joj te slike niti kužim zakaj to kokoši rade...stvarno ne kužim!
Čije? Jer ja ne znam.To je opce poznata stvar da fotke nisu njene, a zna se i cije su
ima dobra i nije jeftinaJel ima koja 60+? Znam da je jedna bila ali nema oglasa već neko vrijeme...
Imaš kontakt ili link na oglas?ima dobra i nije jeftina
imam ostavi wiber kontaktImaš kontakt ili link na oglas?
Marica dubrava![]()
Majstorica za o *** 54 godine
Iskustvo čini majstora, a Vas će zadovoljnim učiniti ugodna skladno građena dama.www.oglasnik.hr
Je li bio tko kod ove gospođe? Kaže 30 eura za pola sata oralnog bez i sa svršavanjem u suta. Ne znam, ne izgleda mi baš ovako telefonski previše strpljiva, izbiflala je sve što ima reći o ponudi ko da je robot.
Najbolji oral ako volis duboko grlo,da ti je cijeli u ustima.A ako volis da se ti igra jezikom po glavicu(sta vecina voli)onda je katastrofa oral.Kako za koga.Marica dubrava
Jedan od najboljih ako ne i najbolji oral na ovoj siromasnoj ponudi PO-a
Prostor dubrava kod garden malla
Preko telefona i za prvi susret zna bit malo ko komandos ali sve u svemu kad ga stavi u usta zaboravis na sve sta se desavalo prije.
Naime njoj se neda zajebavat s 50 pitanja nego jednostavno i brzinski dogovorit i to ti je to.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|