Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ako si fin sa njom....099/722-8839![]()
Atraktivna slatkica 40 godina
Profinjena dama 40 godina, neodoljivih oblina, 175/80/4, traži galantnog gospodina za druženje.www.oglasnik.hr
Kod ove ide sve za 200 za stalne...za nove traži 250.... ako si fin sa njim dobiješ sve što tražiš....pušenje, lizanje šupka itd...
Dugo nije imala oglas...nedavno je dala jedan oglas...koji je sad neaktivan...valjda joj je zafalilo još klijenata...
Godine 40 ili više,.....
...ako si fin sa njom....
Pa kaže da ima 40 i nešto sitno...mislim da je oko 50, ali nije baš tak atraktivna kako piše u oglasu...svjesna je toga i zato i je cijena takva...Godine 40 ili više,
? planiram sutra kod nje.
Sve je to lijepo...099/722-8839![]()
Atraktivna slatkica 40 godina
Profinjena dama 40 godina, neodoljivih oblina, 175/80/4, traži galantnog gospodina za druženje.www.oglasnik.hr
Kod ove ide sve za 200 za stalne...za nove traži 250.... ako si fin sa njim dobiješ sve što tražiš....pušenje, lizanje šupka itd...
Dugo nije imala oglas...nedavno je dala jedan oglas...koji je sad neaktivan...valjda joj je zafalilo još klijenata...
A nešto kao ona sestra od keruma...ona nevenka...onaj tip "ljepote"....Sve je to lijepo...
Samo 250kn (pretpostavljam) za pola sata znaći koakav izgled? Sami tehnički podatci daju do znanja, da to nemože biti crna pantera... ;-) Kako izgleda?
Davno je bila takva 100 kn sat 50 pol sata. Oglašava se na insta isto imala je i temu100 kn sat??? I da postoje takve ti bi pitao jel može 50 kn za pola sata,
Bila je deblja kolko se sjećam.Nebitno jel vrijedi čemu
Ta "atraktivna slatkica" sliči na onu nevenku, sestru od keruma...takav tip "ljepote"....znači nije lijepa...kužiš sad...To sam već skužio. Ali ovo sa kerum i nevenka ne kužim...
Gdije je njezina lokcijahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-slatkica-40-godina-oglas-4951901, bio danas i evo recenzija:, žena oko 45 kulturna ,pristojna trudi se da ti udovolji. Pita jel ti odgovara ovo ono. Prvo masaža lagana ( čini mi se da se pala na mušku guzu), onda okret i pušenje samo glavić stavlja u usta, dozvoljava diranje bar meni, bila se navlažila, kondom i kreće keks koji je isto ok samo dvije poze kaubojka i misionarka, rekla da je svršila voli pričati prljavo prilikom keksa. Na kraju završio u usta , otuširao se i otišao. Za cijenu od 300 bih i ponovio samo zato kaj je žena stvarno
Željko Kerum je bio kandidat za gradonačelnika Splita.Ja kužim šta ti meni hoćeš reći. Ali ne kužim tko ili šta je taj "Kerum" i tko je Nevenka. Jeli ti mene sada kužiš...?
Blizu avenue mall-aGdije je njezina lokcija
I bio je gradonacelnikŽeljko Kerum je bio kandidat za gradonačelnika Splita.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|