prckko
Well-known member
Mirelice, delaš sutra?Presrala je tipkat po forumu, pojačao se promet pa ne stigne, ili???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirelice, delaš sutra?Presrala je tipkat po forumu, pojačao se promet pa ne stigne, ili???
Pa nazovi curu i pitaj, jeboteMirelice, delaš sutra?![]()
erotik djevojka - plavi oglasnik u vrhu gdje su istaknuti oglasi i naci cesMoze link oglasa
nije dobra toliko koliko kazu ?Ponasanje, trud oko usluge i sve to super, ali izgledom ovo je jako daleko od onog sto po meni znaci rijec milf, ali o ukusima se ne raspravlja, pa tko voli nek izvoli. Za mene nije.
O njoj je baš podosta napisano, i može se lako steći dojam, jeli ona nešto kaj te zanima. Nekako mi je najrealnije svrstati je u kategoriju chubby cougar. Svakako nije BBW. Faca i nije nekaj ali zato dupe odlično, higijena maksimalna, koža superglatka, vidi se da drži do sebe. Pička među užima koje sam probao, baš me iznenadilo. Pušenje vrhunsko, kod jebanja se da jače nabijati. Naguzi se, staviš ga i sama se počme jače nabijati. Ali prihvati svakako tvoj ritam. Općenito odnos prema klijentu apsolutno za primjer, baš se trudi opustiti te i pružiti ti zadovoljstvo..nije dobra toliko koliko kazu ?
Trudim se što manje postavljati pitanja kako ne bi bio kao ovi drkaroši koji su okupirali forum, ali jel' ima ljubljenja kod Mirele?O njoj je baš podosta napisano, i može se lako steći dojam, jeli ona nešto kaj te zanima. Nekako mi je najrealnije svrstati je u kategoriju chubby cougar. Svakako nije BBW. Faca i nije nekaj ali zato dupe odlično, higijena maksimalna, koža superglatka, vidi se da drži do sebe. Pička među užima koje sam probao, baš me iznenadilo. Pušenje vrhunsko, kod jebanja se da jače nabijati. Naguzi se, staviš ga i sama se počme jače nabijati. Ali prihvati svakako tvoj ritam. Općenito odnos prema klijentu apsolutno za primjer, baš se trudi opustiti te i pružiti ti zadovoljstvo..
Neam pojma. Ja se nisam ljubio s njom, no, nisam ni probao. Cjelokupno iskustvo i nije bilo u stilu GFE, već čisto zadovoljavanje potrebe, pa se možda i javi netko s drugačijim pristupom, samim time i iskustvom sa njom. Uostalom, nazovi je, i odgovorit će ti sve, OK je ona skroz. I bar meni, jako sexy zvuči prek telefona.Trudim se što manje postavljati pitanja kako ne bi bio kao ovi drkaroši koji su okupirali forum, ali jel' ima ljubljenja kod Mirele?
Ima, ako joj se svidišTrudim se što manje postavljati pitanja kako ne bi bio kao ovi drkaroši koji su okupirali forum, ali jel' ima ljubljenja kod Mirele?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|