Kristianss07
New member
A nista idemo zvati i probati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ubaci neku svoju fotkuZnači imam oko 70 kg visina 171 (,bez štikli)tjelo je skladno ,guza vrlo čvrsta i cice 5 isto dosta čvrste ,lice isto čisto i njegovano ,poluduga plava kosa i oči,godine 40 +
Plati pa se klati...Daj ubaci neku svoju fotku
Pa mislim ono ja imam oral,vaginal,fetiši ,duboko grlo,masaža intimnog djela cjena je 60 e za pola sata i još sam radila na izgledu ,tako da mislim da to nije skupo ,neke ženske bi za to tražile 150e za takvu uslugu i pristup kakav ja imam.Plati pa se klati...
Mirela, zašto te ja nemogu dobiti na telefon?Pa mislim ono ja imam oral,vaginal,fetiši ,duboko grlo,masaža intimnog djela cjena je 60 e za pola sata i još sam radila na izgledu ,tako da mislim da to nije skupo ,neke ženske bi za to tražile 150e za takvu uslugu i pristup kakav ja imam.
Ako sam zauzeta telefon mi utišan,kad se oslobodim opet se javljam,možete napraviti i termin unaprijed.Može se doči do 18 ,18.30 .
Mirelice zlato ,ti si savrsena zenaPa mislim ono ja imam oral,vaginal,fetiši ,duboko grlo,masaža intimnog djela cjena je 60 e za pola sata i još sam radila na izgledu ,tako da mislim da to nije skupo ,neke ženske bi za to tražile 150e za takvu uslugu i pristup kakav ja imam.
DaJel da Mirela polizati stopala?
A lijevo uho???Jel da Mirela polizati stopala?
Da i cipele
NazoviteJel da Mirela polizati stopala?
Moze se doci sutra?Nazovite
Svaka cast tko se moze napiti i nadrogirati do 16:00Molim samo da pijani i drogirani ne dolaze.hvala
Zar ima i takvihMolim samo da pijani i drogirani ne dolaze.hvala
Ima svašta,dobro da imam strpljenja i debele živce.Zar ima i takvih![]()
eee a da nije para,nebi ti to trpilaIma svašta,dobro da imam strpljenja i debele živce.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|