Erotik djevojka - Mirela

Prošli vikend sam se počastio Mirelom i mogu reći sve naj. 🔝🔝🔝
Kako nisam iz Zagreba, nego sam bio na proputovanju, javio sam joj se sat vremena ranije, sve mi je lijepo objasnila i pita ako ću sigurno doći. Ja kažem da hoću i sat vremena mi je čuvala termin. Dođem u njenu ulicu, dobijem točnu adresu i uputstva da ne koristim lift (već više puta opisano u ovoj temi), namještanje tepiha... 😁
Oduševio me pristup. Dočeka te kao gospodina. Nisi samo broj kojeg želi čim prije riješit.
Pušenje odlično, guta ga do jaja. Skoro me ustima matirala. Nisam od onih koji mogu lako 2x svršit u kratko vrijeme, pa sam ostavio nešto i za akciju.
Cice fantazija, iako nisam ljubitelj velikih cica. Od veličine mi je važniji izgled i "opći dojam".
Sve u svemu, Mirelice, prvom slijedećom prilikom se vraćam. 👍

nije dobra toliko koliko kazu ?
O njoj je baš podosta napisano, i može se lako steći dojam, jeli ona nešto kaj te zanima. Nekako mi je najrealnije svrstati je u kategoriju chubby cougar. Svakako nije BBW. Faca i nije nekaj ali zato dupe odlično, higijena maksimalna, koža superglatka, vidi se da drži do sebe. Pička među užima koje sam probao, baš me iznenadilo. Pušenje vrhunsko, kod jebanja se da jače nabijati. Naguzi se, staviš ga i sama se počme jače nabijati. Ali prihvati svakako tvoj ritam. Općenito odnos prema klijentu apsolutno za primjer, baš se trudi opustiti te i pružiti ti zadovoljstvo..

O njoj je baš podosta napisano, i može se lako steći dojam, jeli ona nešto kaj te zanima. Nekako mi je najrealnije svrstati je u kategoriju chubby cougar. Svakako nije BBW. Faca i nije nekaj ali zato dupe odlično, higijena maksimalna, koža superglatka, vidi se da drži do sebe. Pička među užima koje sam probao, baš me iznenadilo. Pušenje vrhunsko, kod jebanja se da jače nabijati. Naguzi se, staviš ga i sama se počme jače nabijati. Ali prihvati svakako tvoj ritam. Općenito odnos prema klijentu apsolutno za primjer, baš se trudi opustiti te i pružiti ti zadovoljstvo..
Trudim se što manje postavljati pitanja kako ne bi bio kao ovi drkaroši koji su okupirali forum, ali jel' ima ljubljenja kod Mirele?

Trudim se što manje postavljati pitanja kako ne bi bio kao ovi drkaroši koji su okupirali forum, ali jel' ima ljubljenja kod Mirele?
Neam pojma. Ja se nisam ljubio s njom, no, nisam ni probao. Cjelokupno iskustvo i nije bilo u stilu GFE, već čisto zadovoljavanje potrebe, pa se možda i javi netko s drugačijim pristupom, samim time i iskustvom sa njom. Uostalom, nazovi je, i odgovorit će ti sve, OK je ona skroz. I bar meni, jako sexy zvuči prek telefona.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh