Dominacija

Neznam da li je moguće varati na toj provjeri profila .
Potvrden je da, al meni svejedno sumnjiv. Svaka objava je doslovno screenshot, ocekivao bi da vlasnik tih fotografija ima sve to na mobu i moze ih direktno objavit. Takoder, ako pogledate profil na ig, ta zena ima muza i malu djecu. Cudno mi je da bi se bavila tako necim, a opet tako javno bez imalo paznje objavljivala svoje fotke lica, instagram sa punim imenom i prezimenom itd. Ja sam se javio, na poruke odgovara jedva, mozda jednom dnevno ako i toliko. Svi odgovori su max 2-3 rijeci: Da, Ne, Kaj te pali… Dosta skupa zabava, trazi 250. Odustao sam prije nego je doslo pitanje za a-bon, no ne bi me cudilo da se sve na kraju svede na to.
imas ju na inst?

da, nisam je skuzio do sada.... jako neobicno da tako otvoreno pokazuje lice ali opet možda je koka skužila biznis...
super izgleda, moze privuc fetisiste s viskom love da sline po njenim stopalima za 250e sat, kako kazes...
Izgleda fenomenalno, ako je to stvarno ona. Stopala su 10/10. Ali svakako je cijela prica malo cudna i jako je neozbiljna u komunikaciji. Zaboravio sam napomenut da je 250 za 2h, al svejdno, radi se o finoj lovi. Za te pare ocekivao bih vise, od pristupa kad krene dopisivanje pa do same seanse

• Like
reagiranja: KFP
Izgleda fenomenalno, ako je to stvarno ona. Stopala su 10/10. Ali svakako je cijela prica malo cudna i jako je neozbiljna u komunikaciji. Zaboravio sam napomenut da je 250 za 2h, al svejdno, radi se o finoj lovi. Za te pare ocekivao bih vise, od pristupa kad krene dopisivanje pa do same seanse
2h za 250e otprilike traze druge domine u ZG i LJ, koje imaju svoj studio, ali da,treba nesto i ponudit za tu vulo

Gdje si joj vidio slike stopala?

• Love
reagiranja: KFP

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh