Dominacija

Da li može koja cura opisati dominaciju, da ju je dominirao, neki muškarac uniformiranog zanimanja.

Zanimljivo. Za što točno Domina registrira svoju firmu i pod kojom djelatnosti da se vodi dominacija? Pitam za svrhu izdavanja računa za pruženu uslugu :)
Na računu napišeš "seksualna terapija", a firmu registriraš kao ...., e ne znam ni ja. Treba nešto smisliti.

Inače, smiješno mi je kako neki psiholozi i kvazi-psiholozi nude "seksualnu terapiju" kad su prave seksualne terapeutkinje maserke, prostitutke i domine.

Zna li tko što je sa cure sa Borovja cca 28-30 godina, radila je dominaciju 2022 ? a onda je nestala nema je vec 2 godine?
Bio kod nje više puta i bio sam i više no zadovoljan. Oglašavala se pod masažu ali si se mogao dogovoriti i dominaciju

Maitresse Leia sa feta. Bio tko? Bas gledam, sve se cini okej....
Ja sam joj pisao sigurno 10 poruka al bez odgovora. Admin mi je obrisao stari profil a tamo sam imao preporuke u porukama domina na fetu i to mi je obrisao samo zato što sam napisao od domine kat i zvono .pisao sam email da mi vrati stari profil isto bez odgovora pa molim ako čita da pogleda moj email neću više pisati nečije adrese ispričavam se

Ja sam joj pisao sigurno 10 poruka al bez odgovora. Admin mi je obrisao stari profil a tamo sam imao preporuke u porukama domina na fetu i to mi je obrisao samo zato što sam napisao od domine kat i zvono .pisao sam email da mi vrati stari profil isto bez odgovora pa molim ako čita da pogleda moj email neću više pisati nečije adrese ispričavam se
domine kat? zvono?

Inače, Maitresse Leia je doznala da se ljudi tu raspituju o njoj i poručuje:

Tko me želi upoznati, neka dođe na Fetlife evente.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh