jel radi ona? ja joj poslao pristojno poruju pa mi Fet javlja da je racun disejblan ili me blokiralabio kod evelyn?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel radi ona? ja joj poslao pristojno poruju pa mi Fet javlja da je racun disejblan ili me blokiralabio kod evelyn?

ona ne naplacuje. moras joj se svidjet. na fetu ocekuje da si prisutan neko vrijeme da imas profil koji je popunjeniji dakle i prijatelje i slike. iako vecinu subova upoznaje uzivo. ne svidja joj se ili joj je to faza, da joj se pristupa podlozno, to joj je dosadilo ocito, nego uzivo na mjestima gdje se vec to dogodi upozna nekog vanila lika i pokusa ga pridobit na svoje. kroz spontanost. to joj je prioritetni nacin kako dolazi do subova.jel radi ona? ja joj poslao pristojno poruju pa mi Fet javlja da je racun disejblan ili me blokirala
Znaci isplati se otic?Bombonjera
hahahaha dobro, znam da je debela to ki ne smeta.WTF naravno da ne
Jel mogu ja biti tvoj robPreporucam odmah svoje danas stecene robove....
Daj i na meniIspucat cu svu svoju negativnu energiju...
zaboraviKakva je Netert
Daj objasni zašto, ako nije problem.zaboravi
zena je uzivo sjebana u glavu. nije zapravo nikakva domina nego jako trazi paznju a taj okvir gospodarice, sadistice joj omogucava da joj se paznja na fetu slijeva u potocima. ne naplacuje seanse, i jako je tesko uopce doci do nje odnosno dogovorit susret uzivo. gubljenje vremena.Daj objasni zašto, ako nije problem.
Cuo se s njom. Dogovorili seansu i prije seanse, kavu. Navodno, prostor na Britancu. Dosao sam ranije, te cekao 2 sata, trazila je da joj posljem svoju sliku, da bih 10 min prije zakazanog dobio poruku da joj nesto iskrslo.Ekipa, jel ko od vas bio na seansi kod 1stra u Zagrebu?
meni je kali rekla da je ona na slici na fetu, slika na kojoj se vidi lice. radi hookove na slici. jel to ona? ja ne mislim da su 1stra i ona iste zene.Cuo se s njom. Dogovorili seansu i prije seanse, kavu. Navodno, prostor na Britancu. Dosao sam ranije, te cekao 2 sata, trazila je da joj posljem svoju sliku, da bih 10 min prije zakazanog dobio poruku da joj nesto iskrslo.
Slicno sam prije dozivio sa Kali Lust, s kojom sam se i dan prije "seanse"nasao na kavi, a seansa mi je otkazana 1 sat prije i ona mi je rekla da ima prostor na Britancu, tako da mislim da je to jedna osoba, koja sve skupa nas zajebava.
Inace, Kali Lust je sexy, tamnoputa, malo krupnija, ali sexy.
Ja se nadam da sam u zabludi, ali neka me netko razuvijeri.
Za kavu je Kali Lust i 1 stra trazila 350 kuna, a za seansu 1000 kuna.
Kali nije krupnija, ima malo jače noge i dupe, al sve čvrsto i fit.napisao si da je kali krupnija, po fotkama na fetu na kojima se vidi tijelo nije krupna.
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |