BlackDevil
New member
Evo me,nisam radila neko vrijeme ponovo sam tuDi je Black Devil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo me,nisam radila neko vrijeme ponovo sam tuDi je Black Devil
Ja radim ovo dugo,to znaju koji stalno,imala sam period kratak sa 2 smrtna slučaja i nisam radilama zenska je pukla, i hoce i nece.. pises kaze okej i onda se ne javlja viseee
Ako se u toku pisanja ne javim znači da je upao poziv li nesto slično,jer radim i za Usa site i budem on lineJa radim ovo dugo,to znaju koji stalno,imala sam period kratak sa 2 smrtna slučaja i nisam radila
Odg sam,počela sam ovih dana ponovo@BlackDevil Imaš poruku u inboxu!
Vratila sam se sada,nisam radila neko vrijeme,krenula i opet smrtni slučaj...Jel ima neko kontakt od black devil?bila se vratila i opet nestala
Ko je u pitanju? Ako sam ostala dužna da ti dam jer ne volim nikome biti dužna,imala sam 2 smrtna slučaja,o tome se ne laze,javi se na wp telegram discord teams da dobijes svojeblackdevil uplatio za video na aircash. uvijek neka nesreća, smrtni slučaj .... uglavnom novce uzela video nikad dobio nisam.
Evo ovaj mail za teams selena43lea@gmail.comI mene zanima, nemogu je naći kao "selina seli"
Teams discord wp telegram teams mail selena43lea@gmail.comBlack devil je uvijek odradjivala sve fer i korektno. Na kojem si sad sajtu posto skype nema..
Pisao joj nejavlja seJučer bio sa njom na cam pola sata
Cura top, vedra nasmijana, ugodi u svemu što želiš, i nije kao ove razvikane poznate od prije da te eto samo odradi. Baš se posveti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|