Sokre777
Active member
Nece od carskoga jer picu se ne dira ma carskomPica se razloka (kako ti kažeš )od poroda i to opet ovisi dali je obični porod ili carski rez,a od sexa ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece od carskoga jer picu se ne dira ma carskomPica se razloka (kako ti kažeš )od poroda i to opet ovisi dali je obični porod ili carski rez,a od sexa ne.
Razloka se i od sexa, primjeti se ipak razlika kad se kod neke dođe ujutro, među prvima, ili navečer, posljednji, ali srećom kod mlađih žena to je samo privremeno.Pa to i pričam ,običnim porodom se razloka a ne od sexa..
Vjerojatno i trening mišića nogu i zdjelice i trbušnih pomogne?Puno ovisi dali ženska ima usku vaginu ili nema ,poslije sexa se vraća u prvobitni položaj,a može biti i lošija kvaliteta kože neke budu mlade a nisu čvrste ,ovisi o više faktora.
Imaš li od nje oglas?Ja idem kod Nives već dosta dugo. Od kako sam se 100 puta razočarao, samo kod nje. I to samo masaža s oralom... Nevjerojatno kaj žena radi jezikom... Tako da...
70€ pola sata.Ekipa, imam jedno pitanje. U razdoblju od 2020. do 2023. bio sam (ako dobro pamtim) 9 puta kod Crne pantere i svaki put je bilo odlično + kaj smo se ovako super slagali. Nekako sam je se ponovno zaželio. Pitanje; kolika je sada cijena u eurima kod nje (ne sjećam se koliko sam zadnji put platio)? Prije je uvijek imala opciju da za poznate mušterije bude nešto jeftinije.
Jabalo je milijun ljudi....fuj70€ pola sata.
A ove druge nijeJabalo je milijun ljudi....fuj
Ako ti to smeta onda nažalost nisi za ovaj sport.Jabalo je milijun ljudi....fuj
A ove druge nije
Ako žena je čista i pedantna nema veze,voda sve opere samo obraz ne.Jabalo je milijun ljudi....fuj
Reci ti njima MireliceAko žena je čista i pedantna nema veze,voda sve opere samo obraz ne.
Uvati se kurca mani se formi dosadna si.Ako žena je čista i pedantna nema veze,voda sve opere samo obraz ne.
Upravo tako ...Ta Mirela malo žešća glumica,muljatorica ....Kad god se dogovorio nikada nije izpoštovala dogovor.Čak je rekla da če javiti dal' da dođem,naravno nije ni javila ...glumica...Uvati se kurca mani se formi dosadna si.
Gluma joj dobro ideUpravo tako ...Ta Mirela malo žešća glumica,muljatorica ....Kad god se dogovorio nikada nije izpoštovala dogovor.Čak je rekla da če javiti dal' da dođem,naravno nije ni javila ...glumica...
- da, sa čim si onda pereš obraze od sperme- možda sa octom ili imaš neko posebno sredstvo za čiščenje? ( jer je pica starija il je sperma puna kemikalija?)Ako žena je čista i pedantna nema veze,voda sve opere samo obraz ne.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|