vladonja1982
Active member
Meni se čini da ti puno pričaš a niš ne radiš..Pardon ako sam u krivuDopusta...ne brini moj hazbnd sve zna i podrzava me....ne radim mu ja nista iza leđa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se čini da ti puno pričaš a niš ne radiš..Pardon ako sam u krivuDopusta...ne brini moj hazbnd sve zna i podrzava me....ne radim mu ja nista iza leđa.
Pokusavam svima odgovoriti, ako ne odgovaram ili sam u privatnim obavezama (preko dana) ili sam s kljentom (iz pristojnosti ne diram mobitel), imam previse porukastvarno me nerevira to njeno ne odgovaranje na poruke, užasno se teško s njom dogovorit išta
OK. Pratimo te.Moja posebna grupa ne telehramu di ce pisati svaki put od kad sam aktivna, kada se ponuda mjenja i ostalo
Cookie02
Javiš joj se na telegramKako doći do nje?
Ne javlja se tamoJaviš joj se na telegram
Javi seOd sad pa nadalje sam samo u zg![]()
Još jedna naša mlada nada odustala od posla. Preostaju nam samo latine i žene iz inozemstva.vidim ni telegram grupa više ne postoji
budimo realni za ovom neće niko žalitiJoš jedna naša mlada nada odustala od posla. Preostaju nam samo latine i žene iz inozemstva.
Na telegramu je jako puno grupa nestalo zbog prijave i sranja sto je bilo u Srbiji.vidim ni telegram grupa više ne postoji
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|