Bukkake

polycum

New member
Jedno vrijeme sam se družio s osobom koja je prakticirala ovo.
Bilo je brutalno.
Sad, jebiga, imamo godina, i neki ne mogu baš sve radit.

Ima li kakve "organizacije" ovakvih evenata? Znam neke onlyfans cure koje definitivno nisu za.
Znam da nekad poznatiji stranci u struci znaju završit ovdje, ali nema baš neke komunikacije prije za outsidere.
Pa ako netko ima išta pametno za reć, dobro je došlo.

pa naravno da ima cura koje su spremne na to, ovisi o tvom budžetu. Ako imaš par frendova koji su zainteresirani samo je pitanje hoćete li uzeti kurvu iz oglasnika - tu ćeš platit najmanje, ili curu s kojom si se upoznao na smokvi - tu možda prođeš i najjeftinije ako ti i frendovi imate velike alatke jer ima tamo napaljenih milfica, ili curu sa seekinga - tu ćeš proć skupo i morate se dobro poznat da ti ona dovoljno vjeruje ak joj kažeš da ćeš dofurat par frendova ili odeš u Austriju - to je definitivno najjednostavnije rješenje ali ak ti je Srbija daleko onda ti je valjda i AU. Bio sam nedavno u jednom društvu gdje je pripadnik zagrebačke zlatne mladeži pričao kak su na jednom rođendanu nagovorili curu da popljuga slavljeniku pred svima, ona pristala i onda se još četvorica "nadoštukala" i navodno je maloj bilo fenomenalno....sigurno je bila razvaljena od alkohola i možda još nečega ali...doživila super avanturu, navodno nije nitko snimao tak da nećemo uživat uz kokice i colu ali jebiga....
Long-story-short bez hrpe love ili ogromne kite nebuš doživio tu maštariju a ti znaš u kojoj si kategoriji

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh