BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Avram
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otkazuje 15 minuta prije dogovorenog termina, drugi put neće dati niti približnu lokaciju i onda sere preko numbustera kako ja trošim njeno vrijeme. (kelly)

Ovo joj je kolegica (olivia), možda i ona ili što već, ne znam, pa ako zamjene profile da možete naći:

Recenzija iz druge grupe

Dočekala me u seksi rublju, nasmijana, mirisna – odmah top dojam. Uživo još privlačnija nego na slikama. Nije mršava, ali ženstvena i prirodna – pješčani sat figura, brazilska guza, trbušnjaci se ne vide, ali tijelo jako zavodljivo. Sve čisto i uredno, spreman ručnik i tuš.

Nakon tuširanja odmah poljupci, jako izražen GFE – nježna, prisutna i topla u pristupu. Oral bez zaštite, bez deep throata, ali uz pažnju i uključena jaja. Seks isključivo s kondomom – ide nježno ili jače, kako tko voli, sve u dogovoru.

Općenito vrlo pozitivno iskustvo, za one koji traže toplinu, bliskost i pravu žensku energiju. Moja ocjena: 9/10
26 godina ali meni izgleda mlađe, visina oko 165, sise prirodne 4, manje više sve kako piše na profilu jedino je pica obrijana a ne trimana

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh