BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Avram
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dečki onako sada sam bio kod cure sa EGE-a Isa,djevojka je stvarna,malo je bucmasta,ima velike prave grudi i jako je kulturna i pristupačna. Što se tiče usluga žena je ne jerovatna,mislim da doslovno uživa i daje sve od sebe da zadovolji mušteriju. Bio sam 45 minuta,cijena 150 e. Budući da mi je dopustila da joj svršim u usta dao sam joj još 100 više da ju nagradim jer je zaslužila. Što se tiče oralnog sexa veliku ulogu igra vaša higijena,stoga momci operite jaja i malo to podšišajte jer nećete požaliti. Doslovno je radila sve što sam tražio. Znači bio sam danas 7.6 u 16.30 do 17.15. Neću reći gdje je to će vas ona uputiti i ovo je idealno vrijeme jer po ovoj vrućini grad je prazan pa vas vjerojatno nitko neće vidjeti. Ženska je u apartmanu u centru grada. I Što je bitno sasvim dobro priča engleski.
dao si 250 e za 45 min,svaka čast.

Tih 250 eura je puno jeftinije,nego naše domaće droljice,zbroji šoping,auto,ljetovanje,noktići,trepavice,večerice,izlasci,robica I opet je pitanje šta ćeš dobiti a o nekom poštovanju da ne pričam. I to vrijedi za sve dobne skupine,naravno da ima izuzetaka,normalnih žena i djevojaka

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh