Da točno to sam rekao. Nisam bio s njom već sa njenom cimericom sa kojom dijeli apartman i o toj kolegici sam napisao recenziju kao što sam i naveo.Kazes nisi bio sa njom samo je vidio i onda napises sve ovo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da točno to sam rekao. Nisam bio s njom već sa njenom cimericom sa kojom dijeli apartman i o toj kolegici sam napisao recenziju kao što sam i naveo.Kazes nisi bio sa njom samo je vidio i onda napises sve ovo!
Miriši na prevaru? Bio netko?![]()
Marija_96 Nova Gradiška
Zovem se Marija imam 26 godina. Dolazim iz Požege trenutno sam u Novoj Gradišci .U slobodno vrijeme volim se družiti.…www.oglasnik.hr
Hoće 100kn za rezervacijuMiriši na prevaru? Bio netko?
Znaci klasicna prevaraHoće 100kn za rezervaciju![]()
Trazit ce te uplatu na aircash![]()
Tea - Osijek 😘
Bok ja sam Tea, imam 29 godina, trenutno sam u Osijeku. U Osijeku imam svoj privatni lijepo uređeni prostor :-). Nudim…www.oglasnik.hr
Meni je ova rekla da ce doci do mene u osk i da je placanje sve na ruke
Kakva je ta od 45Imam još jednu 45 god ako hoćeš ali nije neka
Jel dobraCrnka...upoznali se na smokvi
Navatao sam u prolazu kroz Brod malu iz Osijeka, daka mi picke jer ju je decko prevario. Ja sam ju napunio tri put da se bolje primiU Brodu stvarno ništa... A studentski grad kažu...
Daš broj?Hoćeš jebat babu da ti dam broj
Može broj frende?Imam još jednu 45 god ako hoćeš ali nije neka
može brojDaš broj?
Imaš neki kontakt?Navatao sam u prolazu kroz Brod malu iz Osijeka, daka mi picke jer ju je decko prevario. Ja sam ju napunio tri put da se bolje primi
daj broj od babeDaš broj?
on ako je jebao u brodu i jos mu dosadila, onda sam ja nikola teslaDa znam dao bih budi siguran ali pošto je dotični gospodin izjavio kako zna jednu koja mu je dosadila pa mislio sam si možda pošalje broj pošto ga ništa neće koštati
Da iskreno znam neku nisam toliko proklet da ne podijelim sa osobama koje doista i traže nešto konkretno a ne bonašice i fejkere
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|