BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ja se nisam mogao prestat smijat. Jasno mi je bilo da nema 23 ali babac ima 53 godine ravnih. GILF fetišisti be her guests
Bezz o čen pričaš. Ubi me ako je imala prek 30, sam je bila fizičk zapuštena i loša u krevetu. Meni, jel

Bio sam danas opet kod Angel
Rekla mi je da je tu još 2 dana i ide za Zadar
Sve je bilo top kao i inače
Jedino ima dosta veliku sobu a neku malu klimu pa je vruće iliti molto calor kako bi ona rekla, klima je na 17 i hladi ali ne može ohladiti dovoljno
I tako ja nju rokam a znoj kapa, ona ga briše meni s čela s maramicama pa puše po meni kao da me ohladi…ja nemam riječi ne smijem više kod nje predobro je

Bio sam danas opet kod Angel
Rekla mi je da je tu još 2 dana i ide za Zadar
Sve je bilo top kao i inače
Jedino ima dosta veliku sobu a neku malu klimu pa je vruće iliti molto calor kako bi ona rekla, klima je na 17 i hladi ali ne može ohladiti dovoljno
I tako ja nju rokam a znoj kapa, ona ga briše meni s čela s maramicama pa puše po meni kao da me ohladi…ja nemam riječi ne smijem više kod nje predobro je
Na koju angel misliš?
Ima ih više.

Čekam dugo neki komentar na ovu Victoriu, duže vrijeme je u ZG, dobre su recenzije, neki forumaš može potvrdit?

Odlicno si objasnio. Nesto novca moraju ali ne previse...

Nepalci, jebaci trans kurvi, invalidi, umirovljenici...svi oni idu na ove "mainstream" kurve koje se tu komentiraju.
Zašto si u kategoriju Nepalaca i trans jebača stavio invalide? Nepalci su prljavi ovi drugi su to što jesu. A koji je problem s invalidima pa spadaju u tu "kategoriju"?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh