BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Izgleda nist pametnog.
Gabriela se vratila. Tu je i Manu za koju si rekao da se ne javlja, zatim Lavinia koja ti se nije svidjela i Katty. One su vec otprije poznate. Nekih novih bas I nema vise poput Mariane. Svidjela mi se Clariza, ona je pravo osvjezenje. Nema je vise, no mozda se vrati. Ima par novih koje bi vrijedilo provjeriti poput Aurore, Ayle I Sophie.

Izgleda nist pametnog.
Takodjer sam primijetio da ih je dosta doslo iz Zadra u Zagreb, neke I prvi put Tako su dosle Gabriela, Bella, Cloe, Luiza I ona Karina koja mi djeluje kao da ima karinu hehe. No opet nisu dosle dvije "Zadranke" koje najvise iscekujem, no tko zna. Idem opet na kurve krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna, ali neodlucan sam kod koje? Cak se ne mogu odluciti da li da idem kod neke provjerene ili u istrazivanje?

Takodjer sam primijetio da ih je dosta doslo iz Zadra u Zagreb, neke I prvi put Tako su dosle Gabriela, Bella, Cloe, Luiza I ona Karina koja mi djeluje kao da ima karinu hehe. No opet nisu dosle dvije "Zadranke" koje najvise iscekujem, no tko zna. Idem opet na kurve krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna, ali neodlucan sam kod koje? Cak se ne mogu odluciti da li da idem kod neke provjerene ili u istrazivanje?
Koje 2 iscekujes 🤔😂

Posjetio sam Anu
Higijena je duper. Dobio sam čist ručnik za tuširanje. Puši bez gumice, a nema svršavanja u usta. Ljubi se jezikom odlično. Ne buni se za niti jednu pozu i aktivno sudjeljuje u seksu. Svršila je dva puta tokom odnosa ili odlično glumi. Da se dirati po klitorisu ali neda staviti prst u vaginu i anus. Da dirati i ljubiti sise koje su silikonske odlično napravljene i meke na dodir. Lijepa je i smišnica. Nezna engleski jezik. Jedino je malo bad što njezin stan i drugi stan dijele isti glavni ulaz tako da sam priliko izlaza susreo nepoznatu odobu koja nam se izvinila prilikom susreta zbog toga dajem ukupnu ocijenu 8/10. Ja ponavljam.

posjetio netko?

odlucio se bacit u istrazivanje "nepoznatih" i brzo pozalio. prvo me odvela na adresu apartmana na trgu, zatim na branimirovu, kao zabunila se. kao da mi to nije bilo dovoljno da odustanem, odem i na novu adresu, cim stigao odgoda od pola sata. srecom tu dosao pameti i otisao dalje kod dobre i znane nam Katty. uvijek na razini :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh