BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

žena je to sam uvjeren ali da nije ženstvena to isto stoji
Ja bih napravio okret na vratima i pobjegao kad bi mi neka takva otvorila. Najvisa sa kojom sam bio je bila 175 cm, isao bih do 176/177 cm, dalje ne, jer kao sto kazes takve zene nisu zenstvene. Ja nisam bas visok I da mi otvori neka takva koja je za glavu visa od mene,ne hvala hehe.

Mislim da se o ovoj ne zna još puno:

Bacio se u istraživanje opet. Prostor kod Sheratona. Čini se da se radi o ženskoj koja je dio dobro uigrane ekipe.

Ona je na slikama. Usta joj nisu baš tako puna i neke slike su malo dorađene, ali uglavnom proporcije su istinite.

Meni se ovakve cure sviđaju, male i jebozovne. Engleski nema pojma, GFE i ljubljenje postoje samo na deklaraciji, a možda sam joj se samo ja gadio. Nemam pojma. Owo je ajd ok, svidjelo mi se i digla me lijepo, iako u usta stavi možda jednu trećinu mog malo iznad prosječnog penisa. Kad sam ju počeo guzit, stalno se izmicala. Kao de sporije, lakše itd. sve što se meni ne sviđa. Ako imate kurac 15 cm i ispod, možda bi vam iskustvo bilo drukčije.
Ukratko, sve je to mehanički odrađeno i da mi se ne sviđa taj tip cure, bila bi žešća pušiona. Ovako je samo meh. In & out sa kratkim tuširanjem - 23 min.

Neću više ponavljat.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh