BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Tupoglav si jer ti je boca vina od 5 eura trošak za popizditi. Pa koliko sam puta potpuno nepoznatoj osobi platio cugu ili pomogao s nečim. Tebi je 5 eura pažnje granica koja se ne prelazi? Znaš li da neki momci idu kod njih iz čistog zadovoljstva, a ne zbog liječenja frustracija? Frustriran si, dao si neku lovu i sve iznad toga je tebi ispid časti, jer eto, ako netko još kupi bocu običnog vina za bolje druženje, tebi je to no go zona!!!
Frende, nema potrebe da demonstriraš silu jer si eto sposoban dati 100 ili 200 eura da bi se netko družio s tobom. I ni centa više. Jeftin si, i to žene, ili kurve, a to su isto žene, prepoznaju. Koliko god ti mislio da si nadmoćan jer si eto platio, zaboravit cete istog momenta kad odeš. Ti uživaj u iluziji da si bad motherfucker jer si kupio sat vremena nečijeg života koje si zaradio i prodao svoje vrijeme nekom drugom, ali kod njih ostaje tvoj dio tvog rada i vremena, tvog novca. Svi se mi prodajemo, da dođemo do novca, ovisi na koji način. Al ti si častan u svojoj glavi, ajde super, uživaj u iluziji.
Ma pusti ga, on ne kuži razliku između odlaska na random kurve s oglasa kojima se prvi i zadnji put odlazi, što sve skupa više nalikuje na vojnu operaciju desanta, ili odlaska kod neke kod koje si već dolazio više puta i postoji i neki ljudski odnos pored onog intimnog koji se upražnjava. Sad samo čekam pečat da mi neko od ovih prepamentnih turbo jebača nalijepi, SIMP :ROFLMAO:

Ja sam nekim curamo kupovao čokoladu ili vino. Nekima sam ostavo još novca nakon odnosa. To je meni normalno ponašanje. I nisam ni sekunde požalio. Još sam drugi put dobio bolju uslugu i ostao duže. Kod nekih sam bio duplo duže nego što smo se dogovorili. Nisu ni cure bez emocija. Lijepo još s njima nakon odnosa popričamo, mazimo se i ljubimo. Kod nekih sam mogao ostati koliko me god volja. Imam dovoljno godina i iskustva što curama paše.
I ja radim to isto i iskustvo mi je identično tvojem...mali trud ili dodatni trošak, da ne kažem troškić :) donosi puno veću vrijednost kasnije. One očekuju osudu i omalovažavanje zbog posla kojim se bave, pa kada ih netko tretira kao ljudsko biće i ženu, uvijek vrate istom mjerom, pa čak i više od toga. Može se povući paralela sa ostavljanjem napojnice u restoranima. Ukoliko ideš redovito u neki restoran i redovito ostavljaš korektnu napojnicu, konobari postaju superljubazni, idu van svojih okvira i standarda, nađu ti stol i kada ga kao nema, počaste kavom, rakijom ili desertom, na kraju uvijek dobiješ uloženo nazad.

Dal je netko bio možda
Prva izgleda brutalno , dal je i akcija takva
Ako je netko bio molio bi u poruku , hvala

Tupoglav si jer ti je boca vina od 5 eura trošak za popizditi. Pa koliko sam puta potpuno nepoznatoj osobi platio cugu ili pomogao s nečim. Tebi je 5 eura pažnje granica koja se ne prelazi? Znaš li da neki momci idu kod njih iz čistog zadovoljstva, a ne zbog liječenja frustracija? Frustriran si, dao si neku lovu i sve iznad toga je tebi ispid časti, jer eto, ako netko još kupi bocu običnog vina za bolje druženje, tebi je to no go zona!!!
Frende, nema potrebe da demonstriraš silu jer si eto sposoban dati 100 ili 200 eura da bi se netko družio s tobom. I ni centa više. Jeftin si, i to žene, ili kurve, a to su isto žene, prepoznaju. Koliko god ti mislio da si nadmoćan jer si eto platio, zaboravit cete istog momenta kad odeš. Ti uživaj u iluziji da si bad motherfucker jer si kupio sat vremena nečijeg života koje si zaradio i prodao svoje vrijeme nekom drugom, ali kod njih ostaje tvoj dio tvog rada i vremena, tvog novca. Svi se mi prodajemo, da dođemo do novca, ovisi na koji način. Al ti si častan u svojoj glavi, ajde super, uživaj u iluziji.
Ja smatram da za cijenu koju naplacuju bi trebale dati dobru uslugu jer su placene za dobru uslugu a ne losu, a ako ti neka da po tvom sudu fantasticnu uslugu das joj tip od 10%, a ne da joj nosim mito unaprijed i nadam se dobroj usluzi, jer kada bi davali na kraju tip onda bi se i one trudile dati dobru uslugu, ako das unaprijed ,,od toga nista

Ja smatram da za cijenu koju naplacuju bi trebale dati dobru uslugu jer su placene za dobru uslugu a ne losu, a ako ti neka da po tvom sudu fantasticnu uslugu das joj tip od 10%, a ne da joj nosim mito unaprijed i nadam se dobroj usluzi, jer kada bi davali na kraju tip onda bi se i one trudile dati dobru uslugu, ako das unaprijed ,,od toga nista
Ma das joj kurac. Ionako su preskupe jer ... nista, nista ....

Ja bi im čvaraka i tlačenice domaće odneso jer tko zna koliko smo puta te jadne curičke na prazan želudac mrcvarili.
Bombonijere i vino si mogu i same kupit.
P.S.
Tko ne voli čvarke - ne voli ni ljude.
sada si me podsjetio na nešto iz moje pradavne povijesti...tamo negdje krajem 90tih pozove me bivša cura na kavu...ja sam pretpostavljao da ću jebati, no nikada nisi 100% siguran...u to sam vrijeme živio kod tete, ona me čula kako razgovaram i sve joj je bilo jasno...samo mi je gurnula škarnicl u ruke i rekla - odnesi joj malo čvaraka (taman smo imali kolinje)...jedna od boljih jebačina u mojem životu :ROFLMAO: :ROFLMAO:

sada si me podsjetio na nešto iz moje pradavne povijesti...tamo negdje krajem 90tih pozove me bivša cura na kavu...ja sam pretpostavljao da ću jebati, no nikada nisi 100% siguran...u to sam vrijeme živio kod tete, ona me čula kako razgovaram i sve joj je bilo jasno...samo mi je gurnula škarnicl u ruke i rekla - odnesi joj malo čvaraka (taman smo imali kolinje)...jedna od boljih jebačina u mojem životu :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ajd u kurac 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh