Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto...Vidim da se u zadnje vrijeme spominje dosta murijakako u vijestima tako i ovdje na forumu. I Sofia je imala taj problem, ali se izvukla jer ima i portugalsko drzavljanstvo, ali svejedno I dalje voli ovu zemlju. Ja ne znam koji im je talibansko boljsevicki kurac. Neka puste djevojke na miru! Ne smetaju nikome i ne narusavaju javni red i mir vec mirno zive i rade u apartmanima.
Moraju i oni jebat štagod s vrimena na vrime...Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto...
Hm, misliš da je do toga?Moraju i oni jebat štagod s vrimena na vrime...![]()
Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.Hm, misliš da je do toga?
Ne znam bas. To bi se proculo I pisalo bi se o tome. A i iznuda je kazneno djelo zbog koje mogu ostati bez posla I zavrsiti iza resetaka. No i meni je misterija zasto se neke diraju, a neke se pustaju na miru.Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.
Slazem se. Mislim da policija reagira ako ih prijavi apartmandzija ili susjed i da je tu problem. Ovako mislim da se ne obazire. Zato mislim da su toliko mobilne.Ima li logike u tome da ih uglavnom boli kurac za tu pojavu? S obzirom da je to u zakonu prekršaj. Da jednostavno imaju pametnija posla i da to nije od presudne važnosti za sigurnost zemlje? Da znaju da je sasvim ok da se napaćeni narod i turisti mogu negdje isprazniti? Pa i da se u cijeloj priči i zavrti neka lova, koja i nije bog zna što...
Prije ovo!Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.
Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.Prije ovo!![]()
Mjenjaju ih i zato jer ih je strah bit dugo na jednom mjestu zbog ekipe koja ih hoće opljačkat. Ali ovo sa susjedima i ja čujem u zadnje vrijeme isto, iako mi je to nešto novo. Vjerojatno ljubomora, zavist, jal, i na novac i na ostalo. Svejedno ove koje se štancaju ko na kolodvorskoj čekaonici trebale bi pripazit i na to. Da nije defile i mimohod ljudi kroz ulaz i stubište.Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Jučer si bio u viziti kod Sofi.Ona radi solo ili ima posrednika?Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Vama iz Zagreba je Au i Hu blizu. Nama sa juga je daleko.Ima i za to rjesenje, ali je malo neprakticno. Odes do HU ili AT na vikend.
Ima dosta cura koje su počele raditi samo outcall. Tarifa je veća, a i ovi po hotelima naručuju cure na 1 ili 2 sata u komadu pa se skupi para i u toj varijanti. Plus su sigurne da ih niko neće opljačkati ili da će im murija upasti u stan.Mjenjaju ih i zato jer ih je strah bit dugo na jednom mjestu zbog ekipe koja ih hoće opljačkat. Ali ovo sa susjedima i ja čujem u zadnje vrijeme isto, iako mi je to nešto novo. Vjerojatno ljubomora, zavist, jal, i na novac i na ostalo. Svejedno ove koje se štancaju ko na kolodvorskoj čekaonici trebale bi pripazit i na to. Da nije defile i mimohod ljudi kroz ulaz i stubište.
Neće se tako hljeba najest bar na našim prostorima. Dok platiš hotel / apartman + outcall koji je skuplji ne isplati se na kraju previše para baciš . Pa 90 % nas neće iz principa da ide na one od 250 eura sat a svaka koja radi outcall je minimum 300 eura za sat plus troškovi prevoza i smještaja.Ima dosta cura koje su počele raditi samo outcall. Tarifa je veća, a i ovi po hotelima naručuju cure na 1 ili 2 sata u komadu pa se skupi para i u toj varijanti. Plus su sigurne da ih niko neće opljačkati ili da će im murija upasti u stan.
Nećemo mi u svom gradu zvati curu u hotel, ali ima turista i poslovnjaka kolko hoćeš. Njima se neda zajebavati po gradu i tražiti parking, nego pozove curu u hotel. Meni je rekla jedna koju su opljačkali u stanu, da od onda radi samo outcall i da je čak i bolja para na taj način. Govorim o ljetnoj sezoni na moru.Neće se tako hljeba najest bar na našim prostorima. Dok platiš hotel / apartman + outcall koji je skuplji ne isplati se na kraju previše para baciš . Pa 90 % nas neće iz principa da ide na one od 250 eura sat a svaka koja radi outcall je minimum 300 eura za sat plus troškovi prevoza i smještaja.
Sve 5, samo što je ta varijanta za korisnika puno skuplja i nema famoznog okreta na petama.Nećemo mi u svom gradu zvati curu u hotel, ali ima turista i poslovnjaka kolko hoćeš. Njima se neda zajebavati po gradu i tražiti parking, nego pozove curu u hotel. Meni je rekla jedna koju su opljačkali u stanu, da od onda radi samo outcall i da je čak i bolja para na taj način. Govorim o ljetnoj sezoni na moru.
Ljeti da kad sve vrvi čak mislim da samo na kruzerima se može zaradit, bez hotela i zajebancija ali sad van sezone sumljam.Nećemo mi u svom gradu zvati curu u hotel, ali ima turista i poslovnjaka kolko hoćeš. Njima se neda zajebavati po gradu i tražiti parking, nego pozove curu u hotel. Meni je rekla jedna koju su opljačkali u stanu, da od onda radi samo outcall i da je čak i bolja para na taj način. Govorim o ljetnoj sezoni na moru.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|