BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pozdrav ekipi iz Zg. Sutra sam u zg-u pa me zanima jel neko bio kod ovih ? Namjeravam posjetit jednu od njih pa mi vi predložite

Moram reći da sam otkrio pravi dragulj na sceni, ali i ovaj put se morao pojaviti Ali, no krenimo redom.
Bio sam kod Tinne.

Nakon provjerene Megan koja više nije tu u Zagrebu (uostalom kao nijedna latina kod koje sam bio) odlučio sam otići u istraživanje.
I tako sam odlučio kontaktirati Tinnu. Dogovor lagan, nalazi se na Jelačić placu kao i Megan samo sa druge strane trga. Pola sata je 120 eura.
Zanimljivo u isto vrijeme kad i ja je došao wolt dostavljač i istodobno smo ušli u hodnik. Nakon što je predao hranu Tinna me primila.

Cura je kao na slikama, znači jako egzotična, lijepa, prirodna i mlada, samo je frizura malo drukčija. Ono što se ne vidi da ima piercing i na grudima. Oral je sa i hoće se ljubiti. Može bilo koja poza, ništa ne prigovara. Uglavnom da ne duljim cura je bila jako vedra i raspoložena, pružila mi je iskustvo djevojke.
Apartman i ambijent je također ugodan. Sve super i savršeno.

Ali cura sutra odlazi iz Zagreba i ne vraća se više. Tako je barem rekla, no tko zna možda se jednom i vrati.kakav piercing ima
Kakav piercing ima

Pozdrav ekipi iz Zg. Sutra sam u zg-u pa me zanima jel neko bio kod ovih ? Namjeravam posjetit jednu od njih pa mi vi predložite

Idi kod ove,provjereno top usluga!

Promašeni sarkazam s tvoje strane...da si pratio više puta smo ovdje debatirali da je nekad bolje dati i 50-100% više i onda se tako lijepo namiriti da si miran xy vremena...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh