BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Da ne bi bila samo rasprava i spamanje, akmo jednu recenziju...

Poznajem Juni već godinu/dvije, upoznao sam i nekoliko njenih frendica. masaže su najbolje koje možete dobiti u ovom poslu, pogotovo tantra i lingam, a niti sex nija za baciti. Jako drage, komunikativne, uslužne, sve se može dogovoriti, moguć je i threesome (trenutno ih ima čak 4 u stanu, od kojih jedna ima prekrasne velike sise). Sve skupa jedan jako lijepi paket nakon kojega se čovjek osjeća dobro i relaksirano.

Bio sam kod nje prije mjesec dana. Žena izgleda nešto lošije nego na slikama, prostor je bio solidan na gornjem gradu, Mesnička ulica (koliko sam razumio svaki drugi dan mijenja lokaciju jer uzima apartman koji se iznajmljuje za jednu osobu). Nisam očekivao neku ljepoticu, niti nešto atraktivno, pa sam trako i dogovorio cijenu od 120 eura za sat. Žena se stvarno potrudila da pruži sve od sebe, tako da je odradila dobar "rim job", bolje i od Silvije, premda to nisam tražio. Nakon svršavanje, dobro me izmasirala, tako da sve u sve OK, zadovoljan sam bio uslugom, ali ipak ne bih ponovio samo zbog njenih godina jer po meni ima više od 50.

Bio sam kod nje prije mjesec dana. Žena izgleda nešto lošije nego na slikama, prostor je bio solidan na gornjem gradu, Mesnička ulica (koliko sam razumio svaki drugi dan mijenja lokaciju jer uzima apartman koji se iznajmljuje za jednu osobu). Nisam očekivao neku ljepoticu, niti nešto atraktivno, pa sam trako i dogovorio cijenu od 120 eura za sat. Žena se stvarno potrudila da pruži sve od sebe, tako da je odradila dobar "rim job", bolje i od Silvije, premda to nisam tražio. Nakon svršavanje, dobro me izmasirala, tako da sve u sve OK, zadovoljan sam bio uslugom, ali ipak ne bih ponovio samo zbog njenih godina jer po meni ima više od 50.
Dobro si izpregovarao jer netko je ovdje platio njoj 200 eu za sat. Vidim da je spustila cijenu, mada je i 150 eu za 1h previse dati nekoj od 50 godina. Netko je rekao da ona nosi periku. Kako je dosao do tog saznanja sam bog zna.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh