BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

ako je stvarno ispod 12% , to je wifey material ✍️
Gle tamo starosjediocj cine toliko pucanstva. Vecinom tamo zive stranci I to muskarci. Tamo zena ima manje od 30%. Zato u zaljevskim zemljama ima puno escorata. S jedne strane imas nemali broj single muskaraca koji su to mogu priustiti (uglavnom bijelci), s sa druge strane postoji osjetan manjak zena, medju strancima, a strancima je zabranjeno biti sa domacim zenama . I tolike su mjesecne place Azijata sto sam naveo u postu iznad.

Pa jasno, od tih 12%, koliko ih uopce to radi. Mislin da je to mali postotak, zato kazem, tribaju pouzdani podatci i formula izracuna. Kolike su sanse da se Baby Muniz vrati zasrana iz Dubaija????
ja bih rekao da možda 25% od tih 12%, što će onda biti 3% od ukupnih posjetitelja kurvi, gotovo pa statistička pogreška :)...ima tu još jedan faktor, te stvari (kenjanje u usta) se tamo jako skupo plaćaju, tako da nekako ne vjerujem da se cura koja ima želudac to trpjeti 2-3 mjeseca i za to uzeti ozbiljnu lovu, može vratiti na ovu našu standardnu pola sata 100, puni sat 200 tarifu.

Ja sam cuo da dame noci idu u dubai jer tamo dozive prociscenje? Neki arapi ih navodno prociste bas ono dubinski a vi sad spominjete da tamo budu posrane

Imamo bezveze raspravu. Ako je Baby Muniz I bila tamo sad nije jer nema tamo oglas. Mada mi nema logike da ide raditi izvan Hrvatske jer je ovdje bila medju najpopularnijima osim ako zbog podizanja cijene nije ostala bez musterija. Evo imamo Roxy koja se nakon pauze vratila u Hrvatsku. Tu ima popularnost, a negdje dalje bi se morala boriti za popularnost sa tamosnjim popularnim djevojkama, a ishod bi bio neizvjestan.

Imamo bezveze raspravu. Ako je Baby Muniz I bila tamo sad nije jer nema tamo oglas. Mada mi nema logike da ide raditi izvan Hrvatske jer je ovdje bila medju najpopularnijima osim ako zbog podizanja cijene nije ostala bez musterija. Evo imamo Roxy koja se nakon pauze vratila u Hrvatsku. Tu ima popularnost, a negdje dalje bi se morala boriti za popularnost sa tamosnjim popularnim djevojkama, a ishod bi bio neizvjestan.
Ma samo istrazujemo vjerojatnost posto je kolega postavija tezu koja mozda drzi, a mozda i ne drzi vodu. Moramo to rascistiti, u pitanju su mnogi mladi životi, lako za mene, mene nije briga vise.

Mušterije se i zasite sa vremenom, gledam po sebi, koliko god mi je ona bila stvarno dobra, isprobavao sam i druge jer mi jednostavno vrag nije dao mira...to je prokletstvo ovog sporta, ne možeš stati i nadaš se da će ti sa svakom novom biti još bolje.

Mušterije se i zasite sa vremenom, gledam po sebi, koliko god mi je ona bila stvarno dobra, isprobavao sam i druge jer mi jednostavno vrag nije dao mira...to je prokletstvo ovog sporta, ne možeš stati i nadaš se da će ti sa svakom novom biti još bolje.
A to ti je do osobnih preferenci. Ja san dozivio nirvanu sa jednom gospodicnom, ali kad san je hvalio, neki koji nisu ni bili u nje, na temelju izgleda na fotkama su rekli da bi ona tribala platiti njima da je pojebu. Sto ljudi sto ćudi i 200 sisa, tako nekako...

A to ti je do osobnih preferenci. Ja san dozivio nirvanu sa jednom gospodicnom, ali kad san je hvalio, neki koji nisu ni bili u nje, na temelju izgleda na fotkama su rekli da bi ona tribala platiti njima da je pojebu. Sto ljudi sto ćudi i 200 sisa, tako nekako...
to su površni ljudi koji cijene samo izgled, a ne i trud dotičnih kolegica...čak se može i uzeti kao premisa :) da se one manje atraktivne više trude, ali i obrnuto...mada nije uvijek pravilo, jer kako kaže poslovica, nijedno pravilo nije bez iznimke..

to su površni ljudi koji cijene samo izgled, a ne i trud dotičnih kolegica...čak se može i uzeti kao premisa :) da se one manje atraktivne više trude, ali i obrnuto...mada nije uvijek pravilo, jer kako kaže poslovica, nijedno pravilo nije bez iznimke..
Naravno, dosta ti je pogledat Boromira u Gospodaru prstenova kad je rekao Bobi: imao sam mnogo žena, a ti si jedini dečak koji me uzbudio, nije ti dosta to?
Ako Boromira koji ima toliko iskustva mozes iznenaditi, di ne bi nas?

Naravno, dosta ti je pogledat Boromira u Gospodaru prstenova kad je rekao Bobi: imao sam mnogo žena, a ti si jedini dečak koji me uzbudio, nije ti dosta to?
Ako Boromira koji ima toliko iskustva mozes iznenaditi, di ne bi nas?
Dakle kolega, vi tvrdite da si i u najvećim muškarčinama negdje unutra krije latentni peder? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ovako, onih mojih 25% nije bilo bez istraživanja i prikupljanja informacija. Na temelju brojnih razgovora sa prijateljicama noći koje sam vodio u pauzama između prvog i drugog orgazma, spoznao sam da svaki četvrti muškarac koji dolazi kod njih ima neki teži oblik perverzije (žele biti jebani dildom u dupe, žele da im se gaze jaja, žele da im žena piša u usta)..foot fetish i takve slične kamilice uopće ne uzimam kao neku perverziju...na temelju toga sam onda pretpostavio da bi svaki četvrti arapin koji posjećuje dotične dame mogao imati takav teški poremećaj.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh