BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

U poreču je opci uzas ,na slikama bombe a kad dodjes sasvim druge osobe. Sta cu...okrenem se i odem..ovaj tjedan idem za osijek pa me zanima ima li sta provjereno?

Bio popodne u ove

Žena je jebeno utrenirana, drži do sebe vrhunski, rekla mi je da je svaki dan u teretani i to se bogami vidi

Uzeo sam 100 EUR za 20 minuta, apartman je u centru zagreba, usluga klasična (oral je bio bez), a sama akcija fantastična, jako je aktivna, pazi je li tebi ugodno, na kraju ostao i skoro pola sata i riječi nije rekla, ni sama ne zna koliko ostaje jer svako malo mijenja gradove

Svakako moja topla preporuka

Bio sam danas s Lenom. Pošto volim više cure, ona mi je bila dobar izbor, jer nema baš puno visokih brazilki. Ne mislim sada košarkašice ali ono 173cm. Odmah na ulazu je krenulo maženje i ljubljenje uz trljanje kurca. Lizanje i pušenje je bilo dobro. Surađuje i mijenja poze kako želim. Dozvolila mi je i prstenjačenje i lijepo se nabijala što mi se svidjelo. Tijelo je lijepo i sise dobro napravljene ili čak prirodne, djeluju prirodno pod rukom i jako lijepo. Sve u svemu od mene 10/10, preporuka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh