BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pola sata 100eu, lokacija Trešnjevka.

Bio sam sa ovim mladim i zgodnim curetkom. Ovaj put me uistinu ona dočekala. Čak mi je i videopoziv ponudila, kao da je znala da me kod prethodnih latino susreta nisu dočekale djevojke sa slika.
No opet svi podaci u oglasu nisu točni, jer piše da su joj prave, a zapravo su joj silikoni. Čovjek se ponajprije treba pouzdati u slike, nego u ono što piše u oglasu, pod uvjetom da su slike prave.
Dogovaranje je u dva navrata zaštekalo, pa sam bio pomislio da ću izvisiti, ali ipak nisam, pretpostavljam da se istodobno dopisivala sa još nekim.
Poželjno se istuširati prije odlaska jer mi nije ponudila tuš prije akcije. Engleski zna jako dobro.
U apartmanu su pored nje još dvije cure i jedan dečko.
Oral radi sa i jako je dobar, može i bez, ali uz nadoplatu. Akcija i usluga su jako dobri, jedan od najboljih seksa što sam imao, može bilo koja poza, očito sam joj legao kao i ona meni. Posebice mi se svidjelo što je radila oral između poza, što dosad nisam imao. Dosad sam imao oral samo na početku i nekad na kraju. Uglavnom jebačina je trajala punih pola sata, jer je oral bio kratak, ali sladak.
Pitao sam za tuširanje nakon seksa jer sam se dobro oznojio, ali je rekla da ne može da su svi ručnici na pranju??
Ima jos jedan profil

To je Carol, samo joj je pimp prominia ime u Bia jer je imala par lošijih recenzija u zadnje vrime, a i ja sa je ocrnia zbog katastrofalnog tretmana prilikom dogovaranja termina. Ako želiš sačuvati vrime i živce radije potraži neku drugu, bar ti je u Zagrebu ponuda sasvim zadovoljavajuća.
Hvala na infu, bio sam nekoliko puta kod Carol i svaki put je bilo jednostavno i više nego zadovoljavajuće. Zato me čudi ovaj upis.
A gledaj, svi mi imamo svoje dane, možda si naletil u krivi dan

Hvala na infu, bio sam nekoliko puta kod Carol i svaki put je bilo jednostavno i više nego zadovoljavajuće. Zato me čudi ovaj upis.
A gledaj, svi mi imamo svoje dane, možda si naletil u krivi dan
Njen pimp ili kako Carol kaže operaterka je na forumu i Telegramu poznata kao zajebana i komplicirana, traži od tipova selfi, videopoziv i nekad čak i profil na društvenim mrežama. Neovisno o drugim rezervacijama prihvaća druge rezervacije i odobrava produljenje termina iako nema slobodno. Nekidan sam ja u Splitu ima izrazito neugodno iskustvo sa njima i ne bi nikome preporučia. Napisa sam ovdi na forumu, a ti kako te volja.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh