markacevo89
Active member
Ako se ne varam ova je već bila tu prije pola godine, jel netko bio možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja 2 puta.Bila je tu 2 i 3 mjesec.Ako se ne varam ova je već bila tu prije pola godine, jel netko bio možda?
Hahaha bas to.S njom sam bio par puta.Prvi puta krajem 2023 a zadnji put prošle godine kraj 4,početkom 5.Nije losa,voli se jebati,prije se stvarno moglo sve kod nje,moglo se je i jebati bez kondoma ako si joj se svidio.Ali higijena joj je uvijek bila upitna.Ja sam je uvijek od prvog puta tjerao sa mnom pod tuš jer se ona ne tušira poslije klijenta pa sam je uvijek tražio da se zajedno istuširamo i odmah započeo predigru pod tušem.Moja preporuka je ako idete kod nje tražite je da se istuširaMala zmazana favelušaal je simpa
Pa dobro, valjda kad SI prevalio toliko put mogao si kresnuti jednu od njih. Nije valjda da ti nijedna nije odgovarala? Sto se tice identifikacije samo videopoziv je legitiman Nacin za utvrdjivanje da li je ta ta. Moras biti svjestan da slike nerijetko nece odgovarati realnosti I to je cinjenica.Posto nitko od ekipe iz zagreba nema volje napisati pa evo ja koji trebam prijeci 100km do zagreba da velim
Izbjegavajte ovu navlakusu
Lokacija u dubravi , u stanu više cura koje sve zajedno nemaju veze sa ovim oglasom
Dođem na lokaciju i odjednom sve cure u stanu neznaju niti natuknuti engleski i prave se mutave, lijepo ih pitam i pokazem na wappu da sam dogovorio curu sa linka ,koju sam naravno pitao preko poruka dali su to stvarno njene slike i odgovor je bio da jesu ,čak još podkrijepi videom i na kraju kurcina.mamu im jebem bezobraznu retardiranu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|