Neki dan napisao da usluga nije s ovog svijeta.
Napisao sam u telegram-grupi ekskluszvno jednu dugu recenziju. Tu cu skratiti malo.
Dogovor s pimpom lagan i u roku par poruka. Ide popis cijena i usluga.
Na lolaciji u Zagrebu mi stvarno ona otvori, nasmijemo se i iz pocetka bila opustena atmosfera.
Cura kao na slikama, koju kilu viska, ali jo to nekak super stoji. Zraci neku jebenu seksipilnost. Grudi umjetne, ali pridtaju tijelu. Sve u svemu u kompletu slatka, nasmijana i opustena cura. Ponudila mi pice, sta nije normalno. Apartman klimatiziran i uredan.
Cist rucnik, kupaona ok i pitanje koja muzika.
Kazem na pocetku samo jedan pucanj i sve bez zurbe.
Ljubili smo se bas ono polako, intimno, s punim ustima i jezikom. Totalni GFE.
Pusenje joj famozno. Duboko do korijena i jos uspijela lizati jaja! Fino zaslinila i igrala se sa sredinom. Tu me vec skoro matirala, ali zamolio ju na krevet.
Polizao cistu, mirisnu mackicu s
velikim kliticem! Tko takvo nesto voli, bude bio zadovoljan.
Zamolila me nakon nelog vremena da se ja opet legnem i krene pusiona, koja jos bolja bila od maloprije. Imam samo jednu na sjecanju, koja je to bolje radila, ali ta nije u HR, niti vise ne nudi sastanke.
Sama je krenula stavljati gumicu i zajasila me. Jako je uska tako da sam imao dojam da me hoce izmusti. Ali je sve fino polako uradila, gledala me napaljeno odpzgora i proizvodila ugodne zvukove.
Cowgirl, reverse cowgirl i misionnarka gdje se zestoko ali sa feelingom po GFE-stylu ljubila, i to su te poze koje sam izdrzao. Suradjuje, stenje, lize usne, miljuje me rukama po tijelu kao cura. Ma fantasticna iluzija!
Polozaj 69 i svrsio sam joj u usta.
Malo smo lezali skupa, ljubili se, mazili se, zezali se, pricali malo o privatnim stvarima preko translate. Uglavnom ugodno iskustvo.
Moja preporuka toj curi jer je stvorila od pocetka do kraja jednu jako lijepu i ugodnu iluziju kao s vlastitom curom. Nista me nije podsjecalo da sam platio. Stvarno teski GFE!
Cijena kako na profilu. Sat vremena sam uzeo.
Cak sam razmisljao da odem opet, ali imam iduci tjedan jednu drugu na planu. Isto se pisalo vec o njoj jako dobro, tako da se veselim i tom iskustvu.
Od ponedjeljka je u Baby-Muniz u Splitu, tako da uzivajte Splicani!