BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio sam jučer kod Manu . Prvi put, te doživio top iskustvo!

Neću pisati neku detaljnu recenziju jer se za Manu već zna na forumu.

Dogovor je bio unaprijed iskomuniciran i potvrđen, a na dan termina sam samo još jednom potvrdio dolazak. Dočekala me uredna i nasmijana. Brzo sam se otuširao kod nje i odmah smo prešli na stvar.

Ljubljenje - top. Oral fantazija, a pogled dok to radi – wow. Akcija top, iskustvo top od početka do kraja.

Nakon svega još smo malo pričali, cura ima super energiju i jako dobar vibe. Po meni, vrijedi svakog eura. Kad vidim koliko druge traže (200+ €), a ne znaju ni beknuti engleski, stvarno nemam volje gubiti vrijeme na prevođenje preko mobitela i onda drmati.
Manu ponavljam bez razmišljanja.

Dečki imam problem. Nažalost sam posjetio onu retardiranu sa Švarče (Bašćinska ulica).

Uglavnom nisam koristio kondom. Pretpostavljate što se desilo. Zarazio sam se. Otišao sam na testiranje i jedan test pod imenom Ureaplasma parvum je pozitivan.

Sad doktorica me tješi da je to kod mnogih pozitivno, da je normalno, osim u većim količinama ali da uglavnom nemam brige.
Mada sam skeptičan jer test je pozitivan. Pa ću morati ići na daljene testiranje. Da utvrdim 100% jer za sad sam pozitivan.

Znam da sam glup i da je glupo ići na kurve bez kondoma, ali što da kažem. Očajan sam bio i glup. I eto sad plaćam tu glupost.

Pazite se ako idite kod nje jer je ona spolno bolesna. Čak ni sa kondomom nije sigurno, a kamoli bez.
Daj smiri se, pa nisi dobio sidu...to je bakterija koja je kod zena inace normalni sastav rodnice, samo ocito se kod cure malo vise luci, mozda koristi anti baby pilule ili nije dugo bila kod ginekologa.
Al naravno da kod kurvi koristis kondom...
Napisao si kaj da si dobio Clamidiju ili Sifilis

Vidim da se ova Jade vratila pa evo recenzija od prije 2-3 mjeseca. Taman nakon sto sam je posjetio otišla iz Zagreba pa nije bilo svrhe tada pisati...

Uglavnom, svidio mi se izgled pa otišao. Cura je stvarno zgodna, mršava, mirišljava i to je to. Sve ostalo ispod prosjeka. Engleski nula. Stan rupa, njih 3-4 unutra na 1 kupaonicu pa moraš čekati da ona provjeri je li slobodno za tuširanje (iako čistoća OK, svjež ručnik).
Pušenje sa, silikoni očito friško i bezveze ugrađeni, u akciji nekako bojažljiva ispočetka, kasnije se da nabijati u svim pozama, ali kao lutka, inicijativa nula, komunikacija nula.
Sve to skupa trajalo nekih 40 min pa o drugom pucanju nisam ni razmišljao, ali mi se čini da ga ne bi bilo i da je prvi krug kraće trajao jer je odmah navukla nekakav ogrtač i išla provjeriti mogu li pod tuš. Sve u svemu, ne bih ponovio.

Onima koji planiraju ići na sat vremena predlažem da pitaju unaprijed ulazi li u to dva pucnja.

Vidim da se ova Jade vratila pa evo recenzija od prije 2-3 mjeseca. Taman nakon sto sam je posjetio otišla iz Zagreba pa nije bilo svrhe tada pisati...

Uglavnom, svidio mi se izgled pa otišao. Cura je stvarno zgodna, mršava, mirišljava i to je to. Sve ostalo ispod prosjeka. Engleski nula. Stan rupa, njih 3-4 unutra na 1 kupaonicu pa moraš čekati da ona provjeri je li slobodno za tuširanje (iako čistoća OK, svjež ručnik).
Pušenje sa, silikoni očito friško i bezveze ugrađeni, u akciji nekako bojažljiva ispočetka, kasnije se da nabijati u svim pozama, ali kao lutka, inicijativa nula, komunikacija nula.
Sve to skupa trajalo nekih 40 min pa o drugom pucanju nisam ni razmišljao, ali mi se čini da ga ne bi bilo i da je prvi krug kraće trajao jer je odmah navukla nekakav ogrtač i išla provjeriti mogu li pod tuš. Sve u svemu, ne bih ponovio.

Onima koji planiraju ići na sat vremena predlažem da pitaju unaprijed ulazi li u to dva pucnja.
Pozdrav, slazem se sa kolegom i ja sam bio kod nje kad je prosli put bila u zgu. Ugl bez volje, nema one akcije da se posveti tebi, da te napali, nema ljubljenja, diranje jedva da dozvoli, odma navlaci kabanicu, akcija uzas. Jedino sto je ona barem meni predivna zena, prelijepa, tijelo, sise top. Eto izbjegavat radi akcije sve ostalo super.

Bio sam jučer kod Manu . Prvi put, te doživio top iskustvo!

Neću pisati neku detaljnu recenziju jer se za Manu već zna na forumu.

Dogovor je bio unaprijed iskomuniciran i potvrđen, a na dan termina sam samo još jednom potvrdio dolazak. Dočekala me uredna i nasmijana. Brzo sam se otuširao kod nje i odmah smo prešli na stvar.

Ljubljenje - top. Oral fantazija, a pogled dok to radi – wow. Akcija top, iskustvo top od početka do kraja.

Nakon svega još smo malo pričali, cura ima super energiju i jako dobar vibe. Po meni, vrijedi svakog eura. Kad vidim koliko druge traže (200+ €), a ne znaju ni beknuti engleski, stvarno nemam volje gubiti vrijeme na prevođenje preko mobitela i onda drmati.
Manu ponavljam bez razmišljanja.
Ja sam bio neki dan kod Manu i mogu potvrditi sve što si napisao. Vrhunsko iskustvo mogu je usporediti s Chiarom po komunikaciji i pristupu.
Uživo izgleda i viša rastom nego što je u videu nije debela kako su neki pisali, skladno je građena s lijepom guzom.
Jedini minus je da ima čudne ožiljke od ugradnje silikona neko joj je sfušao to.
A odnos s klijentom je vrhunski od dogovora termina, dočeka, komunikacije.
Nema požurivanja, strastveno se ljubi s osmjehom.
Nakon predigre, obostranog orala i sexa ostali smo još ležati u krevetu maziti i ljubiti se te pričati, super priča engleski.
Nakon toga smo otišli na zajedničko tuširanje.
Platio sam 1 h a ostao sam skoro sat i pol.

Bio sam jucer kod Carol. Cijena 130+50 anal.
Cura je niza, mala bucka, ali nabita. Zgodna u licu. Pusenje super, sex isto, anal ide bez beda.
DOzvoljava snimanje, ali bez lica. Problem je kaj je kratkonoga i jacih nogu i guzova pa ne mozes bas lijepo snimiti kak ju guzis. Apartman super. Ne dopisujes se s njom, nego s agentom. Fini osjecaj svrsavanja u guzu.
Sve je bilo ok, ali ne bih ponovio jer ne volim te male nabite trebe

Bio sam jucer kod Carol. Cijena 130+50 anal.
Cura je niza, mala bucka, ali nabita. Zgodna u licu. Pusenje super, sex isto, anal ide bez beda.
DOzvoljava snimanje, ali bez lica. Problem je kaj je kratkonoga i jacih nogu i guzova pa ne mozes bas lijepo snimiti kak ju guzis. Apartman super. Ne dopisujes se s njom, nego s agentom. Fini osjecaj svrsavanja u guzu.
Sve je bilo ok, ali ne bih ponovio jer ne volim te male nabite trebe
Carol mi je napeta ovako po slikama, čekam da se vrati u Split.
Piše u njenom profilu da priča engleski i da uči hrvatski. Jel to istina ili...?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh