Sretnik412
New member
Manu dobra zbog?
Imaš link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manu dobra zbog?
Imaš link?
Manu je extra, kao i Katty. Ako predes po forumu malo budes shvatio. Ima recenzija, sve pozitivne. I jedne od rijetkih koje dolaze ovdje vec neko vrijeme i uvjek ostaju par mjeseci.Manu dobra zbog?
Imaš link?
Outcall samo? Cudno. Neznam, nisam bio cca mjesec dana.Javio se Roxane i Katty, nije bilo odgovora. Manu je rekla samo outcall, sto sam ja odbio, ali je napisala next time baby. Rekao sam joj da mi javi kad ce moci incall, al mozes misliti kak bude.
Pozdrav,Sad već kad sam otkrio forum da se malo i okoristim.
Pročitao sam zadnji 30-40 stranica (da nebi bio odgovor "imaš sve u komentarima)
Planiram idući tjedan u akciju, našao sam neke "favorite", ako možete nabacit komentar. U fokusu je GFE i da nije bezvoljna i da izgleda top.
Vidim spominjete tu neku ROXANE, ali njenog EGE nema?! Fora mi se čini Irina, Bruna, Ambar, Maria, Katty, Bella, July, Reyna, Danna, Maite, Ines (hrvatica??), Anja (srpkinja?), Noa.
Kako out call funkcionira? Žele li doći i mora li biti hotel ili može apartman?
Sad sam tu stavio sto njih, ako imate za preporuku, svaka čast, cijenit ću! Vratim recenzijom
Javio se Roxane i Katty, nije bilo odgovora. Manu je rekla samo outcall, sto sam ja odbio, ali je napisala next time baby. Rekao sam joj da mi javi kad ce moci incall, al mozes misliti kak bude.
Vidi kod Vike ak je ona u Zg. Ti pimpovi hoce uvalit drugu.
Pozdrav,
A kaj ona ima pimpa? Mislio sam da je solo i u stanu sa Katty. Zelja mi je nakon Manu probati Katty, a posto Katty ne odgovara, mozda preko Manu doci do nje. Sve sam si ja iskombinirao haha. Hvala ti na preporuci i svim recenzijama, ti i Hvaranin ste najkorisniji forumasi ovdje.
već ja probao do katty preko nje, ali ne ide. vjerojatno neki glupi agent dogovara.A kaj ona ima pimpa? Mislio sam da je solo i u stanu sa Katty. Zelja mi je nakon Manu probati Katty, a posto Katty ne odgovara, mozda preko Manu doci do nje. Sve sam si ja iskombinirao haha. Hvala ti na preporuci i svim recenzijama, ti i Hvaranin ste najkorisniji forumasi ovdje.
S Vikom sigurno nećeš pogriješiti, samo hoće li te dočekati ona to ćeš doznati kad se otvore vrata... Ali cura sjajna.
Vika ima pimpa. I to tako tupavog da je to nemoguce opisati. I obicno je s jos jednom curom u stanu, zadnje je bila sa Margo.A kaj ona ima pimpa? Mislio sam da je solo i u stanu sa Katty. Zelja mi je nakon Manu probati Katty, a posto Katty ne odgovara, mozda preko Manu doci do nje. Sve sam si ja iskombinirao haha. Hvala ti na preporuci i svim recenzijama, ti i Hvaranin ste najkorisniji forumasi ovdje.
E bas to. Treba pimpu odmah napomenuti da hoces kod nje i ako te ona ne doceka da se okreces na vratima. Ali nekad kod tog mutavog pimpa ni to ne pomazeS Vikom sigurno nećeš pogriješiti, samo hoće li te dočekati ona to ćeš doznati kad se otvore vrata... Ali cura sjajna.
Ma znas u cemu je stvar? Ja nemam toliko love da si mogu dopustiti da pljunem 200 zetoncica i da me zajebu. Evo cim si napisao da Vika ima tupavog pimpa, nema sanse da cu ici. Budem bio strpljiv i citao forum, mozda naidje neka dobra. Isto tako, nisam nikada bio kod EGE cura, al mi je pun kufer PO. Ima smisla da je pimp s druge strane, nisam niti razmisljao o tome, ali fakat retardirano odg na poruke, na svaki tekst pise baby plus taj outcall.Vika ima pimpa. I to tako tupavog da je to nemoguce opisati. I obicno je s jos jednom curom u stanu, zadnje je bila sa Margo.
Manu i Katty nemaju. Samo je ocito tesko do njih. Katty ni meni nije odgovorila prije cca mjesec dana, poslije nisam ni pokusavao.
Haha najkorisniji a razmisljam da idem u penziju od hobija, tj na hladenje na neko vrijeme.![]()
Ma pusti hlađenje za godine kada alatka više ne bude funkcionirala.Haha najkorisniji a razmisljam da idem u penziju od hobija, tj na hladenje na neko vrijeme.![]()
Tako sam ja preko Manu došao do Katty ali mi osobno Manu bila boljaA kaj ona ima pimpa? Mislio sam da je solo i u stanu sa Katty. Zelja mi je nakon Manu probati Katty, a posto Katty ne odgovara, mozda preko Manu doci do nje. Sve sam si ja iskombinirao haha. Hvala ti na preporuci i svim recenzijama, ti i Hvaranin ste najkorisniji forumasi ovdje.
Da, samo što on ima veliku sreću što su mu cure top. Više puta me je slao curi za koju se nismo dogovorili. Svaki put si mislim da ću se okrenut i otić ako me je zajebao, ali onda sam svaki put ostao. Najbolje je bilo jednom kad sam čvrsto odlučio otići ako nije cura koju sam tražio i onda mi otvori VikaE bas to. Treba pimpu odmah napomenuti da hoces kod nje i ako te ona ne doceka da se okreces na vratima. Ali nekad kod tog mutavog pimpa ni to ne pomaze
Ja sam jednom ostao, prvi put. Iduci put sam se okrenuo.Da, samo što on ima veliku sreću što su mu cure top. Više puta me je slao curi za koju se nismo dogovorili. Svaki put si mislim da ću se okrenut i otić ako me je zajebao, ali onda sam svaki put ostao. Najbolje je bilo jednom kad sam čvrsto odlučio otići ako nije cura koju sam tražio i onda mi otvori VikaPa kako da se okrenem?!
Možda bi mu trebalo reći da hoćeš bilo koju osim one koju ustvari želiš. Tad je najveća vjerojatnost da će te dočekati baš ta![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|