Opet ja
Dogovor s agentom makar pise independent, naravno promjena cijene 5 min prije ulaska u stan. (Dogovorili nizu). Udem u stan, cura ne zna guknut engleski odnosno pravi se da ne razumije nis. Naravno pola toga kad ju pitas dal radi, tipa oral bez. Samo extra, extra a agencija mi je lepo poslala da se to ne placa extra. Uglavnom, nakon 5 min pregovora postala agresivna i pocela me udarati

. Izbjegavati u sirokom luku + smrdi stan jako ili ona. Lokacija trnje, neke cura jos s njom u apartmanu odnosno stanu do. Ludilo...
Dogovorili 60 eura, pol sata sve s kisobranom, solidna. Izgleda kao na videu, vrijedi tih para ali ne bih ponovil.
Frendica s njom, dogovor lak cure simpa ali sto god da pitas ove govore extra i to 80eura
Tipa lizanje, ljubljenje tako da za clasicu valjda moras platiti 200eura pol cuke. Ludarije, okret ofc
Ljudi moji nedajte se zajebavat jer ovo kaj nam rade ni normalno....
Laufhaus Leibnitz, DAS Erotiklaufhaus im Herzen der Südsteiermark - zwischen Graz und Maribor, Slovenija (über den Grenzübergang Šentilj-Spielfeld) und an der Grenze zur Südoststeiermark gelegen.
www.laufhaus-leibnitz.com
Mozda bi mogo ovih dana do Austrije pa ako netko ide ili zeli ic neka javi.